Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj vas čaka v 2023, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Presoja

Zadeva, ki vas trenutno najbolj bremeni, bo zahtevala več odločnosti in poguma. Pazite, da se ne boste zaradi drugačnega razvoja prestrašili ali začeli trmariti. Vse se razvija tako, kot se mora, saj morate določene stvari še spoznati in se jih naučiti. Če le-te ne boste pripravljeni sprejeti in si med drugim priznati resnico, boste težje dosegli želeni izid. Zdaj je čas, da sprejmete odgovornost za svoja dejanja in prepoznate, da se rešitev že skriva v vas.

Sporočilo pod številko 2 – Paž kelihov

Pripravite se na nova sporočila oziroma informacije, na podlagi katerih boste lažje uredili vse, kar vas trenutno bremeni. Vse novosti posrkajte, saj je vaš um lačen novih stvari in spoznanj. Ne bodite preponosni, da bi sprejeli nasvet okolice, zlasti osebe, s katero morda niste v najboljšem odnosu. Objektivni nasvet je lahko zelo pomemben, zato se pred ničemer ne zapirajte. Nikar pa se ne odzovite, ne da bi vsako usmeritev temeljito premislili – na koncu je odločitev še vedno samo vaša!

Sporočilo pod številko 3 – Sonce

Pred vami je obdobje miru in zadovoljstva, saj se bo zadeva, ki vam povzroča skrbi, v kratkem uredila. Začutili boste veselje in srečo, zaradi česar se bodo izboljšale stvari tudi na drugih področjih življenja. Morda tega niste vajeni in boste z dvomom v srcu korakali naprej v življenju, a nikar. Veselite se te energije in jo sprejmite, saj ste si jo zaslužili. Ne bodite se proti pozitivnim občutkom, ampak jim dovolite, da zrastejo.

Sporočilo pod številko 4 – Kraljica novcev

Razmisliti boste morali, kako ste se znašli v situaciji, ki vas trenutno bremeni. V njej vztrajate zaradi ponose in trme? Vzemite si čas in najdite resnico. Ne vztrajajte pri nečem le zato, ker se vam je v preteklosti zdela dobra ideja ali odločitev. Glede na sedanjost se odločite, kaj si želite in ali to sovpada z vašim načinom življenja in vizijo za prihodnost. Če se ne, odstopite z glavo pokonci in iz situacije potegnite pomembne lekcije.

 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram