Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj se napoveduje v prvi polovici leta, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Dvojka kelihov

Na situacijo, ki vas bremeni, boste morali pogledati z drugega zornega kota. Obstajajo še druge možnosti, da zadevo speljete do konca oziroma jo usmerite v pravo smer, le odkriti jih morate. Dokler boste vztrajali pri istem pogledu na dogajanje, ne boste izkoristili vseh potencialov, ki se vam ponujajo. In ravno zaradi tega si vzemite čas, naredite korak naprej in posrkajte vse informacije. Presenečeni boste, kakšna spoznanja se bodo prikradla v vaše misli.

Sporočilo pod številko 2 – Svečenik

Zadeva, ki vas bremeni, vas bo še nekaj časa spremljala, če ne boste spremenili svojega pristopa. Napočil je čas, da vse postavite pod vprašaj in premislite, kaj si želite, kaj vas je preteklost naučila in česa z dosedanjimi pristopi niste dosegli. Vzeti si boste morali čas za premislek in analizo, da boste spoznali resnico oziroma dobili širšo sliko. Ničesar ne sprejmite brez premisleka ali posvetovanja z drugimi, sicer se lahko v nasprotnem primeru težave zaostrijo.

Sporočilo pod številko 3 – Trojka mečev

Pazite, da ne boste začeli igrati vloge žrtve in na situacijo pogledali skozi pesimistične oči. Resda vas bodo izzivi še nekaj časa spremljali, a to ne pomeni, da se stvari ne bodo razrešile. Zdaj ste v fazi preizkušenj in način, kako jih boste premagali, bo ključen, zato ne obupajte. Vedite, da vsakič, ko »padete«, se tudi poberete in to vam prinese dragocene izkušnje ter modrost. Ne podcenjujte se, ampak se veselite moči, ki jo vedno znova in znova pokažete sebi ter svetu.

Sporočilo pod številko 4 – Vitez mečev

Če boste osredotočeni in zbrani, boste vse, kar vas trenutno najbolj bremeni, uredili. Zazrite se vase in prepoznajte moč, ki se skriva v vas, saj vas bo vodila do želenega. To pa še ne pomeni, da se boste lahko sprostili ali spozabili – ravno nasprotno. Pomembno bo, da boste pozorni na vsako podrobnost, saj se boste tako v prihodnje obvarovali slabih naložb in odločitev. Vi ste ključ, zato verjemite vase, da boste vse uspešno razrešili.

Sporočilo pod številko 5 – Petica palic

Situacija, ki vas bremeni, se še ne bo razrešila, vam pa bo ponudila nov vpogled. V sebi boste začutili novo moč, s čimer se boste lažje borili za izid, ki si ga želite. Pri tem bodite pripravljeni stopiti korak v ospredje in se »dvigniti« nad konkurenco. Četudi slednje morda ne vidite, to ne pomeni, da ni osebe, ki tekmuje z vami – lahko le za pozornost, dobiček ali ljubezen. Bodite pozorni na okoliščine, saj vas tako ne bo nič presenetilo.

 

  

 

TAROT SORODNA DUŠA

Kaj te čaka v LJUBEZNI? Kdaj bo sorodna duša vstopila v tvoje življenje? Klikni in odkrij...

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram