Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj nov mesec prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Zmernost

Zadeva, ki vas bremeni, vas bo še nekaj časa spremljala in vas zaznamovala. Pojavil se bo strah pred napakami oziroma soočenjem s podobnimi težavami. Pomembno bo, da ne boste izgubili zaupanja vase in ugodno razrešitev, saj le-ta prihaja, ampak da se boste znali za trenutek ustaviti in vse temeljito premisliti. Za vas bo pomembna srednja pot oziroma izogibanje skrajnostim. Če se boste ujeli, kako razmišljate o najslabšem možnem izidu, se ustavite in spremenite mišljenje.

Sporočilo pod številko 2 – Paž novcev

Pazite se površnosti, saj je ta vaša največja sovražnica in v prihajajočem obdobju bo še kako nevarna. Zadeva, ki vas skrbi, se še ne bo razrešila, zato ne prehitevajte dogodkov in ne ustvarjajte prevelikih načrtov. Potrebno se bo znati prilagoditi, a pri tem ne opustiti vsega, kar ste si zadali. Da, določene želje bodo potisnjene na stranski tir, a ko se bo slika razjasnila, boste dobili tudi priložnosti, da se odločite, ali boste tem željam še sledili ali ne, ker ste jih prerasli.

Sporočilo pod številko 3 – Kraljica palic

Bodite pripravljeni na akcijo. Ste na pragu sprememb, ki vam bodo prinesle razrešitev zadeve, ki vas trenutno najbolj skrbi. Ne oklevajte in ne bojte se prihodnosti, saj je ta svetla in polna zanimivih trenutkov. Naredite odločen korak naprej in se pripravite na pomembne odločitve. Ker včasih ne boste imeli časa na pretek, bo potrebno hitro sprejemanje odločitev in potez, zato se zazrite vase in prepoznajte, da je vse to že v vas!

Sporočilo pod številko 4 – Vitez kelihov

Uživajte! Zadeva, ki vas bremeni, se bo razrešila in vas prinesla skoraj vse, kar ste si zaželeli. Lahko se boste oddahnili in sprostili ter se kasneje posvetili drugim stvarem. Vaš trud se bo obrestoval, zato ne pozabite, kaj vse ste morali narediti, da ste prišli do točke, na kateri ste. Pri tem bodite pozorni tudi na vse, ki so vam pri tem pomagali in tudi na te, ki so vas ovirali na poti. To spoznanje vam bo še kako pomagalo v prihajajočem mesecu.

 

 

  

TAROT OSEBNO RAZODETJE

Kaj te čaka v prihodnosti? Kako premagati izzive in doseči želene cilje? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram