Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinaša prihodnost, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Cesarica

Potopite se vase in prepoznajte darove, ki se skrivajo v vas. Zadeva, ki vas bremeni, se bo razrešila, če se boste za trenutek ustavili in razmislili o sebi ter poti, na katero ste se podali. Pri tem bo pomembno, da boste ves čas stremeli k ravnovesju, sicer se lahko hitro zgubi, da se boste dotaknili skrajnosti, kar pa bo vodilo le v spiralo negotovosti. Vi ste ključ do razrešitve zadeve, ki vas bremeni, zato ne čakajte, da vam bo kdo drug povedal, kaj točno morate storiti.

Sporočilo pod številko 2 – Vitez novcev

Čaka vas prijeten preobrat, ki bo prinesel občutek osvoboditve. Vse se bo končno postavilo na svoje mesto, saj boste zasedli pozicijo, kjer vam bo vse »kristalno« jasno. In ravno to razodetje bo prineslo dobro voljo in povečanje energije. Bodite pa pazljivi, da ne boste izgubili trdnih tal pod nogami, saj bo nepazljivost hitro kaznovana. Veselite se svojega uspeha in zaključka, naj pa to ne pomeni, da boste izgubili pogled na dogajanje okrog sebe.

Sporočilo pod številko 3 – As novcev

Vstopili ste v obdobje zadovoljstva in pritoka blaginje. Občutili boste manjše materialno izboljšanje, zaradi česar se vam bodo odprle nove priložnosti za uresničenje idej. Vendar pazite, da ne boste vsega prehitro zapravili, ampak da si boste znali razporediti dobrine in - najpomembnejše – čas! Prepoznajte, kakšni darovi so v vas in se ne podcenjujte. In nikar ne podcenjujte drugih, da ne boste izgubili trdo prigaranih stvari.

Sporočilo pod številko 4 – Čarovnik

Pred vami je obdobje, ki bo prineslo nekaj preizkušenj in slabe volje, a če se ne boste ustrašili in predali, boste hitro stopili na svetlejšo pot. Pazite se tudi vpliva okolice, saj se lahko najde nekdo, ki bo želel manipulirati z vami oziroma bo to celo obojestransko. V vas je moč, s katero boste našli odgovore in naredili korak v pravo smer, a ne hitite in ne popuščajte. Vaš trud se bo poplačal, bo pa treba še malce počakati.

TAROT LJUBEZEN IN SPRAVA

Kaj te čaka v LJUBEZNI? Se bo nekdanja ljubezen vrnila? Je še upanje za vaju? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram