Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo zaključek leta, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Kraljica mečev

Zadeva, ki vas bremeni, bo zahtevala drugačen pristop. V naslednjih dneh boste morali pokazati več odločnosti in samozavesti. Pri tem boste morali paziti, da si ne boste poskušali ljudi podrejati, ampak da boste svojo voljo uveljavljali na pravi način. Korak v ospredje je ključ do razrešitve tega, kar vam sedaj povzroča skrbi, zato ne iščite izgovorov, zakaj tega ne bi storili. V vas je velika moč, morda se je le ne zavedate – vsaj ne še!

Sporočilo pod številko 2 – Ljubimca

Stopite korak nazaj in poglejte situacijo, v kateri ste se znašli, bolj objektivno. Dokler boste osredotočeni le na drevo, ne boste pa videli celotnega gozda, se boste vrteli v začaranem krogu. Zdaj je čas, da »dojamete« vse, kar se dogaja in spoznate vse elemente, ki vplivajo na vas. In ne sramujte se tega, kar boste spoznali, saj vas bo ravno novo znanje pripeljalo do točke preloma in posledično do osvoboditve.

Sporočilo pod številko 3 – Pravica

Zdaj je čas, da prevzamete odgovornost za svoja dejanja in odločitve. Zadeva, ki vas bremeni, ni kar tako nastala, ampak so na njen razvoj vplivali številni dejavniki oziroma vaše poteze. Razmislite, kaj točno ste storili, kaj bi lahko drugače in kaj lahko zdaj storite. To bo bistveno, saj vas bo vodilo do razjasnitve, s katero boste lažje napredovali na vseh področjih življenja. Pri tem pa se spomnite tudi na vse osebe, ki so vas pri tem podpirale.

Sporočilo pod številko 4 – Trojka novcev

Morali boste razmisliti, kaj si sploh želite doseči. Ne vztrajajte pri istih pristopih le zato, kar so vam ti nekoč v preteklosti prinesli želeno. Čas je, da popolnoma spremenite svoj pristop in pogled na dogajanje. Ne oklepajte se starega, ampak bodite drzni in verjemite vase. Ravno v slednjem se skriva ključ do razrešitve zadeve – pazite pa le, da boste premislili o vsem, zlasti o treh odločitvah, ki so vas vodile do trenutne pozicije v življenju.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram