Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj začetek leta prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Obešenec

Če si želite, da se zadeva, ki vam povzroča nemalo sivih las, zaključi, boste morali spremeniti pogled. Trenutno so pred vašimi očmi ovire, ki vas zaustavljajo na poti in preprečujejo razrešitev težave. Dokler boste vztrajali na dani poti in se zapirali pred alternativami, se boste vrteli v začaranem krogu monotonih skrbi in sivine. Odprite se novim zmožnostim in prepoznajte, da se v vas skriva nekaj dragocenega in močnega, ki vas bo pripeljalo do želenega. Upajte si stopiti v neznano in na življenje pogledati popolnoma drugače.

Sporočilo pod številko 2 – As kelihov

Prisluhnite intuiciji in svojemu srcu. Ne bežite pred novimi občutki in izkušnjami, saj se v njih skriva odgovor na vaše vprašanje oziroma ključ, s katerim boste rešili to, kar vas trenutno bremeni. V naslednjih dneh bodo vaša čustva intenzivna, zato jih sprejmite in se ne zapirajte pred njimi, saj vam bodo pokazala novo pot in vas na nek način »odprla«. Odprla vam bodo oči, ušesa… vse. Dogajanje vas bo prebudilo in vam pomagalo, da dosežete izid oziroma približek izida, ki si ga želite. Ste tik pred nečim novim, zato se ne ozirajte nazaj!

Sporočilo pod številko 3 – Cesar

V naslednjih dneh boste morali čustva postaviti na stranski tri. Pomembno bo, da boste k zadevi, ki vas bremeni, pristopili razumsko in objektivno ter ustvarili trdne temelje, na katerih boste gradili svojo prihodnost. Kar vas trenutno skrbi, se bo uredilo, a le, če ne boste preveč čustveni in »prestrašeni«. Prihodnost ni nekaj, kar bi se morali bati, zato premislite, kaj si želite, nato pa naredite odločen korak naprej. Z dobrim pregledom nad dogajanjem in zaupanje vase, boste vzeli vajeti v svoje roke in ustvarili želene rezultate.

 

  

 

TAROT DAVIDOVA ZVEZDA

Reši vse konflikte in spore s pomočjo vpogleda v srž zadeve...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram