Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj oktober prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Petica palic

Vse ni tako, kot se zdi. Okoli vas so težke energije, zaradi katerih se boste morali paziti hitrih zaključkov in posploševanja. Zadeva, ki vas bremeni, bo še zahtevala trud in čas, kar pa bo poplačano. Pomembno bo le, da se ne boste spozabili in da boste vedno ohranili zaupanje vase. Osebe, ki bodo okrog vas, ne bodo vedno igrale v vaše dobro, zato prisluhnite intuiciji, ko vam bo govorila, da nekomu ni za zaupati.

Sporočilo pod številko 2 – Trdnjava

Zadeva, ki vas bremeni, se bo razjasnila. Vse bo postalo lažje, saj boste dobili boljši pregled nad dogajanjem, kar vas bo vodilo do novega pristopa. In ravno ta svežina bo igrala ključno vlogo, zato poskrbite, da se ne boste opirali starih načinov reševanja težav, ampak da boste pripravljeni stopiti naprej in v neznano, če bodo okoliščine to zahtevale. To ne pomeni, da morate biti nepazljivi ali impulzivni, ampak da ste pripravljeni na nekaj novega.

Sporočilo pod številko 3 – Sonce

Ste pred zaključkom, ki vas bo navdal z optimizmom in zadovoljstvom. Vaš trud bo obrodil sadove, kar vam bo odprlo oči in naučilo nekaj pomembnih lekcij. V vaše življenje se bosta naselila veselje in radost, s čimer se bo spremenilo tudi vaše razmišljanje. Ustvarjalnost vas bo vodila k novim, neverjetnim zaključkom, s katerimi boste le še bolj utrdili svoj uspeh. Ste na pragu nečesa lepega, zato se tega veselite.

Sporočilo pod številko 4 – Šestica novcev

Zadeva, ki vas bremeni, se bo v kratkem razrešila in vas navdala z energijo novega optimizma. Začutili boste, da ste na pravi poti, zaradi česar boste želeli z drugimi podeliti svojo srečo. Vendar pa bodite pri tem zelo previdni, saj se lahko hitro zgodi, da se boste opekli. Pazite, da vaše »naivno« deljenje zadovoljstva in dobrin ne bo prineslo neželenih izidov. Slavite svoj uspeh, a ne izgubite trdnih tal pod nogami.

Sporočilo pod številko 5 – Kolo sreče

Pred vami je točka preobrata, saj boste spoznali, da morate na zadevo, ki vas bremeni, pogledati s popolnoma drugega zornega kota. Pomembno bo, da boste pripravljeni spregledati resnico in preveti odgovornost za nastalo situacijo. Ko se ne boste več izgovarjali na druge, se vam bo življenje razjasnilo, s tem pa boste spoznali, kako zaključiti z vsemi stvarmi in kako se jim v prihodnosti izogniti.

Sporočilo pod številko 6 – Šestica palic

Pred vami je obdobje zadovoljstva in veselja. Kar vas trenutno bremeni, se bo uredilo in vam omogočilo, da se posvetite drugim stvarem. To le izkoristite, saj bo dobra energija prinesla zanimiva spoznanja in vam pomagala, da drugače pristopite k načrtom. Poskrbite, da se boste prepustili veselju, saj bo to pozitivno prispevalo k vašemu pogledu na življenje in vam obenem razširilo obzorje.

 

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram