Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj čarobni zimski čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – As novcev

Vse, kar vas trenutno bremeni, se bo uredilo, to pa vam bo prineslo občutek izpopolnjenosti in topline. Končno se bodo stvari uredile v vašo smer, poleg tega pa boste dobili priložnost za svež začetek. Pomembno bo, da se ne boste ozirali nazaj – zlasti na področju financ in materialnega, ampak pogled ohranili usmerjenega vnaprej. To vam bo prineslo dodatne uspehe in lekcije, s katerimi se boste v prihodnje lažje spopadli s podobno zadevo.

Sporočilo pod številko 2 – Pravica

Zadeva, ki vas bremeni, se bo uredila, če boste razmislili o vseh korakih, ki so vas vodili do želenega. Če se ne boste ničesar naučili, vas bodo stare napake spremljale še nekaj časa. To, s čimer se trenutno soočate, se bo uredilo takoj, ko boste sprejeli vse svoje stare odločitve oziroma ko boste sprejeli odgovornost za svoje odločitve. Nikar se ne prepustite malodušju, saj vsa vaša dejanja ustvarjajo prihodnost.

Sporočilo pod številko 3 – Čarovnik

Z disciplino in objektivnostjo boste dosegli rezultat, ki vam bo prinesel razbremenitev. Vse, kar vam sedaj povzroča težave, je tik pred tem, da se zaključi, a potrebuje vašo samozavest in odločnost. Vzemite si čas, analizirajte situacijo, nato pa naredite pogumen korak naprej. Vse, kar potrebujete, se že skriva v vas, zato odgovorov ne iščite zunaj sebe. Prav tako ne čakajte, da bi vam okolica svetovala ali vas usmerila na pravo pot.

Sporočilo pod številko 4 – Ljubimca

Zdaj je čas, da razmislite o vseh možnostih, ki so vam na voljo. Pri tem si ne zatiskajte oči pred lastnimi potrebami in željami. Če ne boste iskreni do sebe, se bo stvar, ki vam povzroča sive lase, napihnila in vas spremljala tudi v novem letu. Zdaj imate možnost, da z njo zaključite, le v obzir morate vzeti, da do želenega ne vodi le ena pot, ampak več hkrati. Resnica bo vaša »odrešitev«, zato jo sprejmite!

Sporočilo pod številko 5 – Moč

V vas je moč, ki vas bo vodila do želenega, a lahko pri tem deluje tudi kot ovira. Če ne boste premišljeni, se lahko znajdete v začaranem krogu. Poskrbite, da ne boste impulzivni oziroma da se ne boste odločali le na podlagi čustev. Zamegljen razum ne bo rešitev, saj se boste morali po nepotrebnem bojevati z različnimi preprekami in osebami. Če boste svojo moč pravilno usmerili in uporabili, boste lažje in hitreje uredili vse, kar vas bremeni.

Sporočilo pod številko 6 – Štirica novcev

Čas je, da prepoznate svoje darove in nehate čakati na druge. Okolica vam bo pomagala z nasveti, a dokončno odločitev, kako naprej, boste morali sprejeti sami. Ne zavlačujte, ampak še danes razmislite o zadevi, ki vas bremeni, in kaj si sploh želite doseči. Ne vztrajajte pri njej zaradi sentimentalnosti ali občutka dolžnosti. Če si določenih stvari ne želite več, naj vas ne peče vest, ampak odgovorno sprejmite svoje želje.

 

  

 

ŽIVLJENJSKI CIKEL

Aktiviraj pozitivne spremembe z razumevanjem svoje preteklosti, sedanjosti in prihodnosti!

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram