Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj jesenski čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Presoja

K stvari, ki vas skrbi, boste morali pristopiti bolj preudarno in analitično, če si jo želite rešiti še pred zaključkom starega leta. Če ne boste pripravljeni na spremembe oziroma ne boste prilagodljivi, vas bodo težave še nekaj časa spremljale. To ne pomeni, da morate delati, kot bodo drugi rekli ali svetovali, ampak da imate odprt um. Če boste posrkali vse informacije, lahko spoznate pravi način zase, s katerim boste v prihodnje nizali uspeh za uspehom.

Sporočilo pod številko 2 – Smrt

Pred vami je obdobje, ki vas bo postavilo na trdna tla. Spoznali boste, da način, s katerim ste želeli urediti problematično zadevo, ni pravi in je stvari le zapletel. To bo prineslo nekaj razočaranja in slabe volje, a nič, česar ne bi mogli premagati. Pomembno bo, da boste sprejeli to lekcijo, nato pa v sebi našli moč, s katero se boste dvignili. Zapomnite si: vsakič, ko premagate poraz in ponovno najdete zaupanje vase, vas kot osebo krepi. In vaš trud vsekakor ne bo ostal neopažen.

Sporočilo pod številko 3 – Sedmica kelihov

Vzemite si čas za počitek. Zadeva, ki vam je povzročala sive lase, se bo uredila. Spoznali boste, da so bile vaše odločitve pravilne, četudi se morda na prvi pogled niso zdele. Pred vami je obdobje zadovoljstva in miru, kar pa ne pomeni, da se lahko popolnoma sprostite in pozabite, kaj vas je do te točke pripeljalo. Ostati boste morali pozorni na dogajanje okrog sebe, sicer se lahko najde oseba, ki bo želela izkoristiti vašo nepazljivost.

Sporočilo pod številko 4 – Cesarica

K zadevi, ki vas bremeni, pristopite s popolnoma novega zornega kota. Zdaj je čas, da se prepustite ustvarjalni energiji in stopite iz cone udobja. Četudi ste dosegli želene rezultate in imate občutek, da ste na pravi poti, bodite drzni. Ne ostanite ujetniki nekega kalupa, ampak si upajte več. V pogumnih potezah in zaupanju vase se skrivajo nadaljnji uspehi, s katerimi boste v prihodnosti še lažje dosegli želene izide.

 

 

  

TAROT OSEBNO RAZODETJE

Kaj te čaka v prihodnosti? Kako premagati izzive in doseči želene cilje? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram