Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj vam november prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Dvojka palic

Pred vami je pomembno razpotje. Soočeni boste z dvema podobnima izbirama, ki bosta obljubljali zanimive stvari, a ne nujno tega, kar si želite. Zadeva, ki vas bremeni, se lahko odvije na tak ali drugačen način, zato ničesar ne prepustite naključju. Vse temeljito premislite, analizirajte in se z nekom pogovorite, šele nato pa se odločite za svoj naslednji korak. Pri tem prisluhnite tudi intuiciji, saj vas bo ta usmerila k pravi izbiri.

Sporočilo pod številko 2 – Ljubimca

Čaka vas pomembna odločitev glede zadeve, ki vam povzroča največ »sivih las«. Zdaj ni pravi čas za nestrpnost in impulzivnost, zato ne hitite, četudi bodo to drugi zahtevali od vas. Če se boste napačno odločili, boste prikrajšani za čudovite stvari, ki bi lahko napolnile in prebudile vaše čute. Vse se lahko obrne vam v prid, če si ne boste tajili, kaj si resnično želite in česa ne. Pri tem naj vas ne bo strah svojih želja in hrepenenj, ampak jih sprejmite z odprtimi rokami.

Sporočilo pod številko 3 – Moč

V vas se skriva neverjetna moč, s katero boste uredili, kar vas trenutno bremeni. Ne čakajte, da vam bo okolica priskočila na pomoč ali svetovala. Na vas je, da naredite prvi korak in pri tem pokažete zaupanje vase. Dokler boste dvomili in se predajali na milost ali nemilost drugih, ne boste dosegli želenega izida, ampak se boste vrteli okrog enih in istih stvari. Priznajte si, da lahko sami rešite nastalo situacijo in si ne prekrivajte oči pred resnico.

Sporočilo pod številko 4 – Kolo sreče

Če si želite, da se zadeva, ki vas bremeni, odvije vam v prid, boste morali sprejeti nekaj sprememb. Najprej se boste morali posvetiti sebi in najti ravnovesje. Če bodo misli razpršene, sami pa boste čutili nemir, ne boste našli pravega ritma in s tem rešitve. Zdaj je čas, da se posvetite sebi in se potopite vase. Ko boste našli svoje središče in ustvarili ravnovesje, se bodo stvari razkrile in vam prinesle boljšo perspektivo, s tem pa tudi možnost, da se zadeve hitreje zaključijo.

Sporočilo pod številko 5 – Štirica palic

Pred vami je čas veselja in miru. Vse, kar vas bremeni, se bo zaključilo in vam prineslo mir v srcu. Vendar pa boste morali biti pazljivi, da se ne boste spozabili in ostali nepozorni na dogajanje okrog sebe. Kljub ugodnemu razpletu vas čakajo pomembne odločitve, ki jih ne smete vzeti z levo roko. Če boste precenili situacijo, se lahko kmalu znajdete v podobnih zagatah, ki pa ne bodo tako enostavne, kot si boste mislili.

Sporočilo pod številko 6 – Visoka svečenica

Zadeva, ki vas bremeni, se bo v kratkem razrešila, a bo nadvse pomembno, da boste sprejeli vse lekcije, ki se bodo ponudile. Če boste le uživali v tem, da ste dosegli želeno, vas lahko prihodnost neprijetno preseneti, saj bo od vas zahtevala pomembne odločitve. Razmislite, kaj vas je pripeljalo do sem in katera dejanja so bila ključna. Ne predajte se zadovoljstvu, ampak sprejmite vse informacije ter znamenja, ki vas čakajo v naslednjih dneh.

Sporočilo pod številko 7 – Osmic palic

Ste v fazi razvoja, zato bodite pripravljeni na hitre poteze. To ne pomeni, da bo impulzivnost na mestu, ampak da boste znali premisliti in se nato odločiti. Če boste sedaj zavlačevati in pretirano analizirali vsako malenkost, bo priložnost za uspeh spolzela skozi prste. Vse, s čimer se boste srečali, bo pomembno, zato vse vzemite v obzir, saj boste tako lažje odkrili, katera odločitev oziroma pot je prava za vas.

Sporočilo pod številko 8 – Obešenec

Vzeti si boste morali čas in stopiti korak nazaj ter na situacijo pogledati bolj razumsko. Trenutno vas preveč vodijo čustva in stvari ne vidite takšnih, kot v resnici so. Morali boste spremeniti perspektivo in pristop, sicer se bo zadeva še nekaj časa vlekla. Dokler boste vztrajali pri istih navadah ali načinih reševanja težav, boste ujeti v začaranem krogu, iz katerega boste težje našli izhod. Čas je, da stvari prevetrite in »obrnete na glavo«.

 

 

 

 

TAROT OSEBNOSTNA RAST

Prejmi jasen nasvet in preobrazi svoje življenje. Odločno se sooči s težavami vseh vrst! Klikni in odkrij, kako doseči preboj in stopiti na pot osebne rasti...

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram