Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali čemu se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1 – Kraljica novcev

Zadeva, ki vas bremeni, se bo preoblikovala, pri tem pa boste morali pokazati več prilagodljivosti in drznosti. To ne pomeni, da vas čakajo dodatne težave, ampak da se bo spremenila smer. Pričakovanja boste morali prizemljiti in se ne bati, kaj bodo spremembe prinesle. Vse se bo uredilo vam v prid, le pripravljeni bodite stopiti na drugo pot. To ne bo slabo, saj boste pri tem spoznali, kaj vse lahko dosežete.

Sporočilo pod številko 2 – Svet

Stvar, ki vas bremeni, se bo v kratkem razrešila. Ves trud bo poplačan, zato se boste lahko končno malce sprostili in zadihali svežega zraka. Pred vami je mirno obdobje, v katerem pa se ne sprostite preveč ali spozabite, saj boste morali ohraniti stik s trdnimi tlemi. Če boste začeli sanjariti, kaj vse bi lahko sedaj dosegli, se lahko hitro znajdete na položaju, kjer ne boste točno vedeli, kako narediti naslednji korak. Veselite se uspeha, a naj vas ne ponese v višave!

Sporočilo pod številko 3 – Sedmica palic

Ste tik pred pomembno odločitvijo, ki bo pomembno vplivala na razplet zadeve. Pomembno bo, da boste pogumni in se ne boste ustrašili koraka v neznano. Situacija resda ni in ne bo enostavna, a lahko vam uspe doseči želeni rezultat, če se ne boste predali. Okoli vas bodo neprijetne energije, občutili boste več stresa kot običajno, kljub temu pa boste imeli več kot eno priložnost, da iz te situacije izstopite kot zmagovalec.

Sporočilo pod številko 4 – Devetica mečev

Morali si boste vzeti čas za razmislek. Zadeva, ki vas bremeni, se še ne bo razrešila, zato boste morali vanjo vložiti še več energije. Pri tem pa ne boste smeli pozabiti nase: če si ne boste znali vzeti odmora ali se malce distancirati od dogajanja, boste »pregoreli«. Pomembno je, da si znate obnoviti zaloge energije, saj boste tako lažje uredili vse, kar vam povzroča sive lase in vam ne pusti spati.

 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram