Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj jesenski čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Kočija

Prepoznajte svojo lastno vrednost in moč, saj boste tako lažje dosegli želeni cilj. Ne glede na to, kaj se zdaj dogaja okrog vas, se bodo stvari odvile vam v prid, zato zaupajte. Četudi se bodo stvari obrnile v nepričakovane smeri, ohranite nadzor nad dogajanjem. Vi imate vajeti v svojih rokah, zato ne pustite, da bi vam kdo to odvzel ali želel vplivati na vas. Zadevo, ki vas bremeni, boste sami razrešili, zato prepoznajte neverjetne talente, ki se skrivajo v vas.

Sporočilo pod številko 2 – Puščavnik

Pomembno bo, da si boste vzeli čas in razmislili o situaciji, v kateri ste se znašli. Zdaj je čas za korak stran, saj boste tako ugledalo nove plati te zgodbe. Če boste trmasti in želeli videti le to, kar si sami želite, boste prikrajšani za velike nagrade in uspehe. Zazrite se vase in si vzemite več časa zase. Ko se bo povrnila energija, boste lažje stopili na novo pot, pri tem pa se poslovili od omahovanja in negotovosti.

Sporočilo pod številko 3 – Petica kelihov

Pred vami je obdobje, ki bo prineslo nekaj novih skrbi, kar pa naj vas ne iztiri. Vse, kar vas bremeni, boste uredili, le času morate dati čas. Če boste iskali bližnjice, na dolgi rok ne boste dosegli želenega. Strah pred prihodnostjo je odveč, bodite pa pripravljeni, da boste morali določene pristope in načine reševanja težav spremeniti, če si želite, da se določene stvari zaključijo enkrat za vselej.

Sporočilo pod številko 4 – Šestica palic

Zadeva, ki vas bremeni, se bo v kratkem uredila in prinesla občutek zadovoljstva. Marsikaj se bo spremenilo, najbolj pa vaš pogled nase in svet. Začutili boste, da ste sposobni velikih stvari, zato se bodo želje in pričakovanja povečala. Vendar pazite, da le-ta ne bodo prevelika, saj bo stik z realnostjo še kako pomemben in potreben. Če boste zaplavali ali predolgo počivali na lovorikah svoje zmage, boste zamudili nove enkratne priložnosti.

Sporočilo pod številko 5 – Luna

Zadeva, ki vas bremeni, bo zahtevala več osredotočenosti. Nekatere stvari se vam še niso razkrile, zato boste morali svoje odločitve temeljito premisliti. Če se boste prenaglili ali preveč zaupali mnenju okolice, se boste opekli. Pomembno bo, da si boste zaupali in prisluhnili intuiciji, saj vas bo ta podala na pot novih informacij. Vsak korak, ki ga boste sprejeli, naj bo premišljen, saj boste tako dosegli želeno razrešitev.

Sporočilo pod številko 6 – Cesar

V življenju morate najprej vzpostaviti res in pokazati »tršo kožo«. Če boste pustili, da vas vodijo čustva, se boste znašli v začaranem krogu, iz katerega bo težje najti pravi izhod. Čustev ni treba tlačiti, le pazite, da vas ne bodo izključno vodila. Odločnost in samozavest bosta ključni v naslednjih dneh, saj boste na ta način lažje našli rešitev težave, ki vas skrbi. Zaupajte si in v svojo moč. Otresite strahu, da bi zaradi poguma kaj zamudili ali zapravili.

Sporočilo pod številko 7 – Petica mečev

Zadeva, ki vas bremeni, bo dokaj hitro ubrala drugo smer, pri tem pa ne boste točno vedeli, ali je to pozitivno ali negativno za vas. Pomembno bo, da si boste znali vzeti čas za premislek, da se ne boste srečali z že znanimi ovirami. Pot do želenega ne bo hitra in enostavna, a vedite, da vzponi in padci osebi prinesejo nova spoznanja in lekcije. Če jih boste pripravljeni sprejeti, boste spoznali neverjetne stvari, ki vas bodo vodile k uspehu in rasti.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram