Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj jesenski čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1 – Paž palic

Pred vami je obdobje novih informacij in priložnosti. Vse, kar vam trenutno predstavlja breme, se bo uredilo in razrešilo. Za vas bo pomembno, da boste vsako informacijo sprejeli in jo analizirali – pa naj bo ta pozitivna ali negativna. Ne ignorirajte stvari, ki si jih ne želite slišati ali si jih priznati, saj vas bo to še drago stalo. Prav tako ne bodite preveč neučakani in ne »skočite« ob prvi priložnosti, ki se bo zdela ugodna. V ozadju se lahko skriva marsikaj, kar vam na dolgi rok ne bi ugajalo.

Sporočilo pod številko 2 – Sedmica novcev

Pred vami je obdobje zadovoljstva in rasti. Ves vloženi trud bo obrodil sadove, ki vas bodo navdali z novo energijo in zagonom. Stvar, ki vas bremeni, se bo v kratkem razrešila, pazite pa le, da se ne boste prehitro veselili. Če boste izgubili trdna tla pod nogami, boste zamudili pomembne lekcije in informacije. Pravilno je, da boste veseli uspeha, le ne postanite preveč zasanjani oziroma ne začnite gojiti prevelikih želja.

Sporočilo pod številko 3 – Svečenik

Vzeti si boste morali čas in drugače pogledati na situacijo, ki vas bremeni. Preveč slepo sledite starim idejam in načinom reševanja težav, zato se ne premaknete naprej. Zdaj je čas za spremembo perspektive, saj so vam energije naklonjene. Odprite oči in bodite pripravljeni sprejeti nove informacije, saj se tu skriva ključ do rešitve težave, ki vas skrbi. Pazite le, da vsega ne boste začeli delati na vrat na nas, četudi bodo priložnosti ugodne, ampak da boste vse analizirali.

Sporočilo pod številko 4 – Zvezda

Ne predajte. Ste na pragu razrešitve vsega, kar vas bremeni, zato potrpežljivo počakajte. Pred vami so boljši časi, ki bodo obnovili vaše upanje in zaupanje v prihodnost. Sedaj le poskrbite, da boste prisluhnili tako umu kot intuiciji, kam vas vodita, saj boste le tako dosegli stopnjo napredka, ki so jo želite. In ko boste začutili boljše energije, jih sprejmite z odprtimi rokami, saj si jih zaslužite. Vaš trud bo obrodil sadove.

Sporočilo pod številko 5 – Pravica

Zadeva, ki vas bremeni, bo zahtevala veš vaše pozornosti in časa. Če boste površni in neučakani, se boste ujeli v začarani krog enih in istih problemov. Čas je, da objektivno pogledate na situacijo in ne hitite, prav tako pa se ne prepustite malodušju. Vse se bo uredilo, le določene stvari morate še pognati v tek in spoznati določene lekcije. Za vas je ključno, da se naučite iz svojih napak in dejanj v preteklosti, saj se boste tako v prihodnje izognili nepotrebnim zapletom.

 

 

 

Maja iz Balzamike

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te jeseni čaka v LJUBEZNI, FINANCAH in KARIERI? Kako pokazati notranjo moč in izkoristiti svoj resnični potencial? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram