Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1 – Kralj novcev

Zadeva, ki vas bremeni, se bo razrešila s trdnim delom in vztrajnostjo. Če boste objektivno pogledali situacijo, v kateri ste se znašli, boste spoznali, kako naprej. Ne izogibajte se odgovornosti, ampak vzemite vajeti življenja v svoje roke. Četudi boste začutili, da ste tik pred dosego cilja, se ne sprostite preveč, saj boste lahko za to »kaznovani«. Če ne boste pozorni na dogajanje okrog sebe, se boste opekli, zato se veselite, a ne brezglavo. 

Sporočilo pod številko 2 – Dvojka kelihov

Vzeti si morate čas in razmisliti, v kaj ste se »ujeli«. V zadevo, ki vas bremeni, je vpletena oseba, s katero boste morali marsikaj razčistiti. Če se boste izmikali jasnemu pogovoru, se bo stvar zapletla. Zdaj je čas, da se izrazite in se otresete strahu, kaj bo prihodnost prinesla. Okoli vas so nasprotujoče si sile, ki lahko ustvarijo nejasnosti, če jih ne boste hitro naslovili. Zaključek zadeve je pred vrati, le če nekaj stvari morate urediti. 

Sporočilo pod številko 3 – Vitez palic

Začutili boste naval nove energije, ki vam bo pomagala razrešiti zadevo, ki vas trenutno najbolj skrbi. Čakajo vas številne nove izkušnje, ki vas bodo vodile do novih spoznanj, kar pa ne pomeni, da boste lahko pozabili na preteklost. Če boste delali nepremišljene korake, se boste znašli na začetku – in tokrat bo zadeva veliko bolj zapletena in temačna. Bodite drzni, upajte si narediti korak v neznano, a ne brez premisleka. 

Sporočilo pod številko 4 – As novcev

Pred vami je obdobje razjasnitve in veselja. V vaše življenje bo vstopila priložnost, ki jo čakate že nekaj časa. Pomembno bo, da jo boste sprejeli z odprtimi rokami in jo uporabili za prvi korak. Četudi bo stvar, ki vam povzroča »sive lase«, dosegla svoj epilog, se na dolgi rok ne boste smeli spozabiti, ampak ostati trdni in vključeni v vse, kar se vas tiče. Ničesar ne prepustite naključju, še zlasti pa ne zadev, ki so povezane z materialnim.

   

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram