Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj jesenski čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Paž novcev

Čas je, da vzamete vajeti življenja v svoje roke in ne čakate več, da se nekaj zaključi ali razreši. Zazrite se vase in najdite pogum, da naredite prvi korak. Četudi bo to šele začetek vaše poti, boste dosegli cilj, ki si ga želite. Vse, kar vas bremeni, ni tako veliko, kot se zdi, zato ne čakajte, ampak ukrepajte. Pomembno bo le, da se boste zavedali, da je pred vami še dolga pot – pot polna novih spoznanj in modrosti, ki vas bodo kot osebo nadgradili.

Sporočilo pod številko 2 – Vitez mečev

Zadeva, ki vas bremeni, je v fazi razreševanja, vendar pazite, da vas to ne bo zavedalo. Nadvse pomembno bo, da boste ostali pozorni na dogajanje okrog sebe, sicer lahko spregledate pomembne dejavnike. Pred vami je pestro in plodno obdobje, ki bo prineslo zmage in veselje, kar pa ne pomeni, da boste lahko »zaspali na lovorikah«.

Sporočilo pod številko 3 – Štirica palic

Zadeva, ki vas bremeni, se bo v kratkem zaključila. Če boste bolj pozorni, boste opazili, kako se stvari razrešujejo in razpletajo po naravni poti. Praznujte svoje dosežke in ne tlačite čustev. Če boste resnično sprejeli zadovoljstvo in ostale občutke, se boste v prihodnje lažje spopadli z vsemi ovirami (tudi takimi, s katerimi ste se že srečali). Ne zanemarite sreče in veselja, ki pride z zaključkom zadev. Pomembno je, da se malce sprostite in zadihate s polnimi pljuči.

Sporočilo pod številko 4 – Hudič

Svoje želje in potrebe boste morali nujno sprejeti, sicer se bodo težave nadaljevali. Veliko vzrokov za nastanek bremen bi lahko pripisali neiskrenosti do sebe. Dokler boste tajili, kaj si resnično želite in česa ne, se boste vrteli v začaranem krogu. Če si želite čimprej razrešiti stvari, ki vam povzročajo skrbi, se najprej soočite s samim seboj in resnico. Presenečeni boste, kam vas bo pot vodila, ko se boste osvobodili čustvenih in psihičnih »okov«.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram