Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj poletni čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Obešenec

Na stvar, ki vas bremeni, boste morali pogledati z drugega zornega kota. Svoje razmišljanje o tej stvari boste morali t.i. »obrniti na glavo« in sprejeti vse informacije ter novosti, ki bodo prišle do vas. Bodite pripravljeni, da boste morali spremeniti svoj pristop in določene vzorce opustiti, da boste dosegli želene rezultate. Vprašajte pa se tudi pomembno vprašanje – so včasih vaša (malce nerodna) dejanja in odločitve resnično vaše ali dejanje upora?

Sporočilo pod številko 2 – Smrt

Razmislite, česa vas je strah in zakaj se ne morete premakniti naprej. Prihodnost ni tako strašljiva, kot se vam morda zdi, zato ne ostanite ujetniki negativnosti. Bodite pogumni in naredite odločen korak naprej. Zadeva, ki vam povzroča skrbi, se bo razvila v nasprotni smeri pričakovanj, kar pa ne pomeni, da cilj ne bo dosežen, ampak da boste na poti spoznali, da morda določeni cilji niso vredni, da jim sledite.

Sporočilo pod številko 3 – Trdnjava

Pred vami je zelo pomembno obdobje, saj boste spoznali, kje so se naredile napake (oziroma se še vedno delajo) in čemu se morate odreči. Če boste nadaljevali po poti, ki ste si jo zastavili, pri tem pa ne boste odprti za novosti, se bo zadeva, ki vas bremeni, začela kopičiti. Ta kepa, ki se bo ustvarila, pa lahko povozi marsikatere želje in poruši pričakovanja. Da ne bo razočaranje postalo stalni spremljevalec, sprejmite vse informacije, ki bodo prišle do vas. Ne bo vam žal!

Sporočilo pod številko 4 – Svet

Pred vami je obdobje veselja in razbremenitve, saj se bo zadeva, ki vas bremeni, začela razreševati. Spoznali boste veliko novih lekcij in informacij, ki jih sprejmite z odprtimi rokami (ne glede na njihovo naravo). Ugoden razplet vas bo napolnil z energijo, pazite pa se lažnega občutka varnosti. Kljub temu, da se bo vse odvijalo brez večjih težav, to ne pomeni, da vas ne morejo presenetiti. Če se boste spozabili, boste za to kar hitro kaznovani.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram