Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj poletni čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Ljubimca

Morali se boste pogovoriti – najprej s samim seboj, nato pa z vsemi osebami, ki so na tak ali drugačen način vpletene v zadevo, ki vam povzroča skrbi. Pri tem boste morali paziti, da vas ne bodo vodila le čustva, ampak da se boste znali v miru pogovoriti, kaj si sploh želite in česa ne. Izraziti boste morali vse želje – tudi tiste, ki jih morda ne priznate ali pa ne želite, da obstajajo. Le tako boste namreč našli rešitev in naredili temeljit korak naprej.

Sporočilo pod številko 2 – Dvojka novcev

Zastavili ste si preveč ciljev, zato boste težje dosegli želene rezultate. Če boste še naprej želeli ohraniti trenutni ritem, boste izgoreli, poleg tega pa bodo vse stvari ostale nedokončane. Razmislite, kaj si želite doseči in ali resnično potrebujete vse, kar ste si zastavili. Če je odgovor ne, takoj naredite korak nazaj, saj vas bo pretirano analiziranje odločitev potisnilo v začarani krog oziroma se boste znašli na mrtvi točki.

Sporočilo pod številko 3 – Kralj palic

Ostanite na poti, ki ste si jo zastavili. Cilj, ki ga imate pred očmi, je uresničljiv, a boste morali biti vztrajni in potrpežljivi. Zadeva, ki vas bremeni, se bo v kratkem uredila, bistveno pa bo le, da boste ohranili odločnost in pogum. Vaš trud bo ohranil sadove, zato si še naprej prizadevajte ostati v smeri, v katero gledate. Edina stvar, na katero bodite pazljivi, pa je ego – naj vas ne zavede preveč, saj se boste opekli.

Sporočilo pod številko 4 – Zmernost

K zadevi, ki vas bremeni, boste morali pristopiti bolj preudarno in objektivno. Zdaj ni čas za zaletavost in impulzivne odločitve, ampak temeljit premislek. Pomembno bo, da boste stremeli k jasno predstavi, kaj se dogaja in zakaj ste se znašli v tej situaciji. Le-ta se bo razrešila, a ne takoj in ne sama od sebe, zato boste morali biti pripravljeni na ukrepanje – pri tem le poskrbite, da vas bo vodila zmernost.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram