Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj jesensko obdobje prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Čarovnik

K zadevi, ki vas bremeni, boste morali pristopiti bolj razumsko in objektivno. V vas se skriva moč, s katero boste uredili vse, kar vam povzroča skrbi in dosegli pričakovane rezultate. Pri tem bo ključno vlogo igrala komunikacija, zato bodite jasni in odločni pri tem, kaj si želite. Če se bodo pojavila kakršnakoli nerazumevanja, jih takoj razrešite, sicer se bodo razvila v večje, nepotrebne težave. Zdaj je čas za dejanja in natančnost, zato ničesar ne prepustite naključju. Ne čakajte, da se kaj zgodi samo od sebe, ampak ukrepajte.

Sporočilo pod številko 2 – Paž kelihov

Zadeva, ki vas bremeni, se bo v kratkem zaključila in vas navdala z novim upanjem in zagonom. Pripravljeni boste na nove izzive, vendar boste morali paziti, da se pri tem ne boste spozabili in razvili prevelika pričakovanja. Kljub ugodni razrešitvi vas v prihodnosti še čakajo vplivi te zadeve, zlasti na področju odnosov – a ne nujno ljubezenskih. Paziti boste morali na svoje besede in dejanja, da se ne boste ponovno znašli v znani situaciji. V naslednjih dneh bodite preudarni in vsako informacijo ponotranjite.

Sporočilo pod številko 3 – Trojka kelihov

Pred vami je novo obdobje, ki vam bo prineslo jasnejše razumevanje, kaj točno se dogaja. Zadeva, ki vas bremeni, se bo v naslednjih dneh začela razreševati, to pa vas bo navdalo z občutkom zadovoljstva. Rezultati bodo otipljivi, zato boste našli tudi več zaupanja vase in samozavesti, s čimer boste podrli marsikateri zid, ki ste ga zgradili. Posledično se bodo v vaše življenje začele vračati pozitivne energije in lekcije, ki vam bodo pomagale, da se boste v prihodnosti otresli določenih napak.

Sporočilo pod številko 4 – Kralj mečev

Čas je, da k zadevi, ki vas bremeni, pristopite razumsko. Za čustva trenutno ni prostora, zato prisluhnite le razumu, saj boste tako dobili jasnejšo situacijo, kaj morate storiti. Vaš naslednji korak bo zelo pomemben, zato bodite trdno prepričani, da si to resnično želite. Analizirajte vse možne vidike, pri tem pa v obzir vzemite tudi vse, kar ste se naučili. Če boste svoje obzorje razširili in se ne odločili impulzivno, boste dosegli želeni rezultate. Pri tem lahko računate tudi na pomoč osebe, ki je bila v podobni situaciji oziroma ima več življenjskih izkušenj kot vi.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram