Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj poletni čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Štirica mečev

Prisluhniti boste morali intuiciji in se ne upirati smeri, v katero vas bo vodila. Globoko v sebi skrivate talente, s katerimi boste uredili vse, kar vam povzroča »sive lase«. A najprej se morate naučiti poslušati sebe in kako interpretirati znamenja podzavesti. Če se boste upirali, boste stopili na pot polno ovir in negotovosti. Zdaj je čas, da se malce umirite in dovolite, da notranji glas spregovori. In ko bo, mu prisluhnite, saj vam ne bo žal.

Sporočilo pod številko 2 – Kraljica kelihov

Za trenutek pozabite razumske načrte in logiko ter se namesto tega prepustite vodstvu srca. Kaj vam pravi? Prisluhnite mu, saj boste tako lažje zaključili s skrbmi, ki vas spremljajo. Če si nekaj želite, to naredite, a bodite pri tem brez dvomov. V kolikor vas bo spremljala negotovost, bodo tudi »besede« srca tišje in manj razločne. Srce vas bo vodilo k želenemu, kar pa ne pomeni, a ga morate nositi na pladnju. Bodite srčni, a svoje srce tudi varujte.

Sporočilo pod številko 3 – Kraljica mečev

Ko boste začutili, da nekaj ni tako, kot bi morali biti, se ustavite in prisluhnite vodstvu intuicije. Nikar ne tlačite ali ignorirajte dvomov, saj jih čutite na mestu. Zadeva, ki vas bremeni, bo od vas zahtevala pozornost in odločnost, zato samozavestno pristopite k njej in ne čakajte več, da bi se stvar sama razpletla. Za razmislek si vzemite čas, a ne predolgo, sicer boste zamudili ugodne energije, ki vas bodo spodbujale, da ukrepate in pokažete svojo moč.

Sporočilo pod številko 4 – Zvezda

Morali si boste vzeti čas za premislek in objektivno pogledati na situacijo, ki vas bremeni, saj boste tako dosegli stopnjo jasnosti. Energije okrog vas vas bodo opogumljale, da naredite odločen in drzen korak naprej ter tako stopite na pot zaključevanja. Vse, kar vas skrbi, se bo rešilo, a ključno bo, da boste zmerni in realistični. Če se boste ujeli, kako sanjarite o določenem razpletu zadeve, za to pa ne boste nič naredili ali pa boste druge čakali, da ukrepajo, se boste opekli. Vaša pričakovanja naj bodo realna, saj vas bo tako življenje hitreje presenetilo.

Sporočilo pod številko 5 – Paž mečev

Ste na poti, ki vas bo vodila do uspešne razrešitve, a boste morali še nekaj časa delati na strategiji oziroma izbrusiti svoj pristop. Določene stvari so še nedodelane in vas lahko vodijo v napačno smer, če boste prehitro ukrepali. Osredotočite se na učenje v tej situaciji in sprejmite vse lekcije – dobre in slabe, saj boste tako lažje uredili vse, s čimer se boste v prihodnosti srečali. Pazite, da vas trma ali ponos ne bosta drago stala. Raje priznajte zmoto in napake.

Sporočilo pod številko 6 – As palic

V naslednjih dneh bo prisotna velika želja po novem začetku, a tudi nezadovoljstvo. Ker se zadeva, ki vam skrbi, kar ne bo in ne bo zaključila, boste malce bolj neučakani in nemirni kot običajno. To pa je lahko zelo slaba stvar v tem obdobju, saj boste morali biti preudarni. Vzemite si čas, odločite se, kaj si želite, nato pa najdite prvinsko energijo, ki vas je na začetku navdihnila, da ste se lotili tega projekta oziroma zadeve, v katero ste vpeti. 

 

 

 

Maja iz Balzamike

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram