Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj poletni čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Norec

Okoli zadeve, ki vas bremeni, se bo še nekaj časa »potikala« negotovost, zaradi katere se bo okrepil občutek, da ste se ujeli na mrtvi točki. Paziti boste morali, da ne boste sprejemali impulzivnih odločitev v želji, da bi se nekaj na hitro spremenilo. Strah pred prihodnostjo oziroma neznanim in negotovost sta lahko zelo neugodna, še posebej pa, ko se išče življenjsko ravnovesje. Da se le-to ne bo porušilo, si vzemite čas zase, nato pa razmislite, kaj si želite. Le tako boste zadevo začeli razreševati.

Sporočilo pod številko 2 – Štirica palic

K zadevi, ki vas bremeni, boste morali pristopiti odločno in samozavestno. Bodite pripravljeni na dejanja in akcijo, saj vas bo pasivnost vodila k dodatnim zapletom. Ne čakajte na pravi trenutek in ne iščite izgovorov, zakaj česa ne bi mogli narediti. Naj želje ne ostanejo le želje, ampak jih realizirajte. Zadeva ni tako težka ali naporna, kot deluje na prvi pogled, zato brez omahovanja nekaj naredite, sicer bodo cilji ostali »v zraku«. Zdaj je čas, da razmislite, kaj si želite in načrtujete svojo naslednjo potezo.

Sporočilo pod številko 3 – Cesarica

Bolje boste morali poskrbeti zase in poskrbeti, da se na račun želenega uspeha ne boste odrekli udobju. Zadeva, ki vas bremeni, se bo uredila, saj boste našli pravo smer in sprejeli prave odločitve, vendar je predpogoj za to skrb za dušo. Če boste v naslednjih dneh ignorirali, kaj le-ta potrebuje, se boste znašli na zelo neugodnem položaju, kjer ne bo možno hitro doseči želeni cilj. Potrebujete čas zase, saj se vam bodo na ta način ponudile nove rešitve in spoznanja, zaradi katerih utegnete izbrati popolnoma novo pot.

Sporočilo pod številko 4 – Moč

Zazreti se boste morali vase in prepoznati, kakšna moč se skriva v vas. Če boste čakali, da vam nekdo drug priskoči na pomoč in ponudi rešitev, se ne boste naučili pomembne lekcije, ki vas čaka. Začeti se boste morali opirati nase in na izkušnje. Preteklost vas je izoblikovala v osebo, ki ste postali. Situacija, v kateri ste se našli, se bo razrešila, a morate vi narediti prvi korak. Zdaj ste na točki, na kateri je vse mogoče, zato pokažite zaupanje vase in samozavest, saj sta to odliki, ki vas bosta daleč pripeljali.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram