Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj poletni čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Pravica

Ne pustite, da bi malodušje prevzelo vaše celotno življenje. V preteklosti so se zgodile napake, iz katerih se lahko nekaj naučite, zato ne razmišljajte na način, da se nič ne spremeni. Vi lahko spremenite svoj pogled na dogajanje in ovire, s katerimi se soočate. Bremena se bodo poslovila, ko boste prevzeli odgovornost za svoja dejanja in se ne bali napak. Napake so namreč tiste, ki posameznika učijo pomembnih lekcij. Zato se sprijaznite z izbiro odločitev, ki so vas pripeljale do trenutne situacije. Ta se bo uredila, le resnici morate pogledati v oči in biti objektivni.

Sporočilo pod številko 2 – As kelihov

Zaupajte si. Občutek, ki vam govori, da je čas za korak naprej, ne laže, zato ne čakajte, da bi se kaj spremenilo. Bodite aktivni, prevzemite odgovornost v svoje roke in ukrepajte. Zadeva, ki vas bremeni, se bo razrešila, ko boste odkrili, kaj si sploh želite. Vprašati se boste morali, zakaj vztrajate oziroma se zapletate z določenimi elementi, želenega rezultata pa ni in ni. Morda je res napočil čas, da spremenite svoje mišljenje in se odločite za popolnoma novo pot. Pri tem pa le pazite, da vam čustva ne bodo popolnoma zameglila presoje, ampak da boste z eno nogo še vedno na trdnih tleh.

Sporočilo pod številko 3 – Svet

Zadeva, ki vas bremeni, bo dobila svoj epilog, vi pa boste začutili olajšanje in razbremenitev. Prihaja vaš čas, zato se pripravite na nove priložnosti in zgodbe. Skrbi se bodo poslovile, prejeli boste nove lekcije in novo stopnjo razumevanja. Slednja vam bo pomagala pri prihodnjih izziv, ki bodo v določenem tonu podobne, a z drugačnimi značilnostmi. In ravno zaradi tega se pazite lažnega občutka varnosti, ki bo vstopil v vaše življenje. Olajšanje bo resnično, a to ne pomeni, da se lahko spozabite in začnete zidati gradove v oblakih.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram