Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj poletni čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Dvojka mečev

Morali si boste priznati resnico. Situacija, v kateri ste se znašli, bo zahtevala večje spremembe in čas. Hitre razrešitve ni na vidiku, saj so se v preteklosti sprejele napačne odločitve, ki pa jih boste lahko popravili, a si boste morali najprej »naliti čistega vina«. Dokler boste gledali v drugo smer in iskali bližnjice, bo stvar mirovala oziroma se bo celo kopičila z negativnimi energijami. Ne čakajte ve in ukrepajte.

Sporočilo pod številko 2 – Kolo sreče

Prevzeti boste morali odgovornost za svoja dejanja in odločitve ter premisliti, kaj si sploh želite. Če boste določene obveznosti prelagali na druge ali čakali, da sami naredijo prvi korak, boste zapravili priložnosti za hiter premik na bolje. Kar vas bremeni, je rešljivo, a na vas je, da naredite prvi korak in se znebite pasivnosti. Ta vam bo le nakopala dodatne preglavice, ki vas bodo spremljale še nekaj časa.

Sporočilo pod številko 3 – Svečenik

Ne vztrajate na poti, ki ne prinaša želenega. Morda ste v preteklosti na ta način dosegli želeno, a tokrat boste morali svoj pristop predrugačiti. Ne sledite slepo temu, kar je bilo nekoč dobro ali kar drugi menijo, da bi bilo za vas najbolje. Premislite, kaj si želite in v kaj verjamete. Prisluhnite srcu in razumu, saj boste tako najlažje našli pot, ki vas bo vodila do zaključka zadeve, ki vam povzroča sive lase.

Sporočilo pod številko 4 – As novcev

Situacija, ki vas bremeni, se bo pokazala v drugi luči, pri tem pa bo pomembno vlogo odigralo tudi materialno področje. Dobili boste nekakšno spodbudo, ki vam bo omogočila, da lažje pristopite k zadevi, ki vas skrbi in jo razrešite. Zaključek se vam obeta v kratkem, kar pa ne pomeni, da se bodo s tem poslovile tudi možnosti, da bi se vse to ponovilo. Če ne boste pazljivo izbirali svojih korakov ali bili impulzivni, se zna v prihodnosti situacija ponoviti.

Sporočilo pod številko 5 – Obešenec

Na zadevo, ki vas bremeni, boste morali pogledati s popolnoma drugega zornega kota, sicer boste spregledali priložnosti za napredek in rast. Pomembno bo, da boste v naslednjih dneh zaupali sebi, ne glede na to, kaj bo okolica rekla. Marsikomu bodo vaše ideje čudne, nepredstavljive, kar pa ne pomeni, da niso uresničljive in da ne bodo vodile k želenemu rezultatu. Vzemite si čas, analizirajte situacijo, nato pa nanjo poglejte s svežimi očmi.

Sporočilo pod številko 6 – Luna

Paziti boste morali, da se zaradi različnih strahov ne boste znašli ujeti na eni točki. Zadeva, ki vas bremeni, ni tako velika, kot se morda zdi, zato naj vas ne bo strah sprejeti odločitve, kako naprej. V kratkem boste morali izbrati novo pot, sicer se boste še nekaj časa po nepotrebnem zapletali z neugodnimi energijami. Če boste naravnani tako, da boste videli samo temne stvari, nič pozitivnega, boste zapravljali dragocen čas, zato spremenite še danes svojo perspektivo.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram