Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj poletni čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Cesar

Zadeva, ki vas bremeni, se bo uredila, a boste morali k njej pristopiti odločno in objektivno. Čustva boste morali tokrat pustiti ob strani in se bolj posvetiti razumu. Ta vas bo vodil k pravim odločitvam, s katerimi boste razrešili vse nevšečnosti. Pri tem premislite tudi o materialni plati, kaj bo to pomenilo za vas in kaj si sploh želite doseči. Če boste potrebovali nasvet, se obrnite na moško osebo, saj vam bo znala svetovati in usmeriti na pravo pot.

Sporočilo pod številko 2 – Dvojka palic

Bodite pripravljeni, da se bodo pojavile dodatne ovire, ki bodo zahtevale veliko pozornosti in časa. Čeprav je zadeva v fazi zaključevanja, to ne pomeni, da se lahko sprostite. Na poti vas še čakajo izzivi, ki vam bodo prinesli nova spoznanja. Če jih boste sprejeli in analizirali, boste spoznali, da ste pravzaprav šele na začetku poti in da vas čaka še veliko dela. To ne pomeni, da se ne boste mogli sprostiti ali zadihati, ampak da bodite z eno nogo stalno na trdnih tleh.

Sporočilo pod številko 3 – Trojka novcev

K zadevi, ki vas bremeni, boste morali pristopiti bolj praktično. Čas je, da se prizemljite in analizirate situacijo, v kateri ste se znašli. Zadeva se bo začela razreševati, a boste morali paziti, da vas čustva ne bodo začela voditi v napačno smer. Prvi del faze se je zaključil, sedaj prihaja čas, ko boste morali pokazati odločnost in iznajdljivost. To bo hitra faza, kateri bo sledil zaključek in na koncu olajšanje, da ste končno dosegli želeno.

Sporočilo pod številko 4 – Zmernost

Premisliti boste morali, kdo vse vpliva na vas, vaše odločitve, čustva in misli. Veliko oseb po nepotrebnem kroji vašo pot, zato se ha nekaj časa distancirajte in razmislite, kaj si želite doseči. Zazrite se vase, saj se v vas skrivajo talenti, s katerimi boste uredili vse, kar vas skrbi. Pazite le, da si ne boste vzeli preveč časa ali se ustavili. Pasivnost vam bo prinesla le dodatne težave, zato naj bo premor kratek. Ko se boste zadihali svežega zraka, boste jasneje videli svojo naslednjo potezo.

 

 

 

Maja iz Balzamike 

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram