Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinaša PRIHODNOST, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – Dvojka mečev

Še nekaj časa vas bo spremljal občutek, da imate zavezane roke, da boste težko razrešili situacijo. A če se boste malce distancirali, naredili globoko vdih in izdih boste videli, da stvar pravzaprav ni tako zapletena. Negativne misli so stvar »napihnile«. V vas je moč, s katero boste vse uspešno uredili, le prepoznati morate, da imate vajeti vi v rokah. Ne čakajte več, niti si ne zatiskajte oči pred tem, kaj se dogaja in kaj lahko vi resnično naredite, da to rešite. 

Sporočilo pod številko 2 – Presoja

Bodite pozorni na nove informacije in okoliščine. Ne bojte se novosti ali ovir, ki so pred vami in bodo drugače osvetlile zadevo, ki vas bremeni. Zavedajte pa se, da vam ne bo treba plesati tako, kot bodo drugi »žvižgali«. Pogumno se soočite z vsem, s čimer se boste srečali, saj boste tako prejeli pomembne lekcije, ki vam bodo preprečile, da bi kasneje ponavljali svoje napake. Bodite aktivni, saj bo to prineslo občutek, da nekaj delate in ne samo čakate na razrešitev. 

Sporočilo pod številko 3 – Svet

Pred vami je obdobje, ki vam bo dalo lažen občutek varnosti. Zadeva, ki vas bremeni, se bo začela počasi razreševati, a boste morali kljub temu pokazati veliko truda in predanosti. Pomembno bo, da boste našli pravi ritem, s katerim boste razrešili vse, kar vas skrbi. Če boste preskakovali korake ali pluli proti toku, se bo stvar po nepotrebnem zaostrila. Zaključek je pred vami, prav tako občutek svobode in razumevanja, le določene lekcije morate na poti še spoznati. 

Sporočilo pod številko 4 – Dvojka novcev

Na položaju, na katerem ste, ste se znašli zaradi zunanjih okoliščin. Zdaj je zato čas, da se zazrete vase in spoznate, kaj si resnično želite in najdete vzroke za nastalo težavo (ali vprašanje). Ponudile se vam bodo številne rešitve, zato imejte oči odprte. Veliko bolj ste spretni, kot si mislite, zato se ne osredotočite le na en način reševanja težave, ampak mislite širše. Tako boste dobili dogovore tudi na vprašanja, za katere še ne veste, da obstajajo.

 

  

 

BO POLETJE VROČE? TE ČAKAJO TRENUTKI STRASTI?

Kaj si lahko obetaš v ljubezni? Te čaka nepozabna avantura ali priložnost za začetek nečesa trdnega?

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram