Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšna bo pomlad, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 - Svečenik

Če boste pustili, da vas še naprej vodijo dvomi in skrbi, se bo zadeva zapletla. Najprej morate najti upanje in vero vase, saj bo to odskočna deska za lepšo prihodnost. Razmisliti morate, kaj vas je pripeljalo v situacijo, v kateri ste se znašli, in kaj lahko sami naredite. Če ne boste ukrepali, ampak se predajali negativnosti, boste še nekaj časa čutili posledice napačnih oziroma prehitrih odločitev. Brez izgovorov najdite čas zase in uredite svoje misli.

Sporočilo pod številko 2 – Obešenec

Nikar ne prevzemite vloge žrtve. Da, situacija, v kateri ste se znašli, ni lahka, a sprejeti morate odgovornost za svoje misli, občutke in dejanja. Ne krivite drugih, saj s tem ne boste dosegli premika naprej. Čas je, da si priznate resnico in na stvar pogledate popolnoma drugače. Sprememba vidika bo prinesla zanimiva spoznanja, s katerimi boste lažje dosegli želeno in se naučili pomembnih lekcij.

Sporočilo pod številko 3 – Cesar

Zaupajte se moški figuri v svojem življenju. Drugačen pogled na dogajanje vam bo prinesel svežino, ki je morda sami ne bi mogli (takoj) najti. Če boste nekoga zaprosili za nasvet ali usmeritev, to ne bo znak predaje, ampak znak, da znate prepoznati, kaj lahko naredite in česa ne. Ne morete več živeti v neredu, zato naredite korak naprej. Zadeva se bo razrešila, a boste potrebovali dodaten pa oči. Različen tok misli vam lahko koristi, zato se ne branite nekoga prositi za pomoč.

Sporočilo pod številko 4 – Sedmica palic

Pokazati boste morali pogum. Vstopate v obdobje, kjer bo veliko stvari odvisnih le od vaših dejanj in odločitev. Če se boste ustavili in začeli dvomiti vase, boste zamudili odlične priložnosti, da rešite vse, kar vas bremeni. Imate moč, da spremenite okoliščine v svojo korist, zato ne čakajte več. Ne glede na to, kako hudo bo delovala situacija, v kateri ste se znašli, ne izgubite vere vase. Upanje in zaupanje bosta bistvena za ugoden razplet zadeve.

Sporočilo pod številko 5 – Kralj mečev

Ne podcenjujte se! Vzemite si čas in analizirajte situacijo, v kateri ste se znašli. Čustva postavite na stran in se oprite na goli razum. Če boste preveč čustveni ali nežni, boste tvegali, da izgubite potencialno ugodne rešitve. Zastavite si vprašanja, ki si jih običajno ne bi, saj vam bo to prineslo jasnost, ki jo iščete. Pri tem se ne ozirajte preveč na mnenje okolice, vsekakor pa v obzir vzemite njihovo mnenje in premislite, zakaj tako mislijo. Morda odkrijete kakšen skrit dejavnik.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram