Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj poletni čas prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Devetica mečev

Ne bežite stran od drugih. Umik ne bo prinesel rešitve, ampak poglobil negotovost in zmedo ter prinesel številna vprašanja. Zdaj ni čas za samoto, ampak komunikacijo. Četudi se morda počutite, kot da ste sami za vse, temu ni tako. Okoli vas so ljudje, ki vam bodo pomagali, če boste zaprosili za pomoč. Situacija, ki vas bremeni, potrebuje nov par oči, saj ste sami preveč vpeti v ponavljajoče se vzorce in negativne energije, ki vam preprečujejo, da bi videli žarek svetlobe in s tem stopili na novo življenjsko pot.

Sporočilo pod številko 2 – Osmica kelihov

Čas je, da odprete oči in se nehate pretvarjati. Situacija, v kateri ste se znašli, je posledica vaših dejanj in izbir. Ne prelagajte odgovornosti, ampak se odločno soočite z vsem, kar je nastalo. Priznajte si resnico in zadevo uredite. Vi morate narediti prvi korak, zato ne čakajte in ne iščite izgovorov, zakaj tega ne bi mogli narediti. Čaka vas naval nove energije, ki ga izkoristite za akcijo. Ne predajte se toku dogajanja, če lahko ukrepate. Ne bo vam žal, če boste sprejeli resnico, saj se boste le tako naučili nekaj novega in se v prihodnosti izognili podobnim situacijam.

Sporočilo pod številko 3 – Sedmica kelihov

Znašli se boste v čustveni situaciji, kjer bo prisotnih veliko izbir, s katerimi se boste morali soočiti odločno in razumsko. Le tako boste dosegli želene rezultate, ne da bi pri tem morali veliko stvari žrtvovati. Zadeva, ki vas bremeni, je v fazi zaključevanja, zato sedaj ne odnehajte. Razmislite, kakšne poti so vam na voljo in kaj si sploh želite doseči. N postavljajte si omejitev, ampak sanjajte! Pazite le, da sanje ne bodo prevelike in da se ne boste predali skušnjavam, ki bodo okoli vas.

Sporočilo pod številko 3 – Petica novcev

Ne ustrašite se obdobja pred vami. To ne bo enostavno, zato boste morali biti pozorni pri sprejemanju odločitev. Če vas bo prevzel občutek, da ste se ujeli na mrtvi točki, se z nekom pogovorite. Nikar ne poveličujte svoje stiske oziroma ne prevzemite vloge žrtve. Stopite korak stran in objektivno preučite zadevo, ki vas bremeni. Vse ni tako temno, kot bo delovalo na prvi pogled, zato se ne predajte. Pozanimajte se, kakšna sredstva so vam na razpolago – znotraj in zunaj vas. Presenečeni boste, kaj vse boste odkrili in kako hitro se bo nato stvar začela razreševati.

Sporočilo pod številko 5 – Zvezda

Zadeva, ki vas bremeni, se bo začela razpletati. Ugledali boste svetlobo in stopili na pot novega upanja. Ko bodo stvari okoli vas najtežje, si zapomnite, da v vašem srcu tli močan ogenj, s katerim boste premagali vse, kar vas bremeni. Ne čakajte, da bi vam drugi priskočili na pomoč ali vas usmerili v pravo smer. To morate narediti sami. V sebi zato prepoznajte, kakšna zvezda sveti in da vse ni tako, kot se zdi na prvi pogled. Marsikatera težava je manjša, kot si mislite.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram