Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšno bo poletje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Trdnjava

K zadevi, ki vas bremeni, boste morali pristopiti popolnoma drugače. Razmisliti boste morali, česa ne potrebujete in kaj si sploh želite doseči. Veliko stvari boste morali poenostaviti in se vrniti k načini življenja, ki ustreza vaši notranji naravi. Če se boste upirali občutkom ali ignorirali intuicijo, se boste še nekaj časa po nepotrebnem soočali s težavami. Zdaj je čas za spremembe, zato se poslovite od vsega nepomembnega, lažnega in neuporabnega. Tako boste izluščili vse, kar ne potrebujete in našli bistvo.

Sporočilo pod številko 2 – Dvojka novcev

V kratkem se vam bo ponudila priložnost za zaključek. Ker se bo okolje okoli vas spremenilo, boste dobili drugačen vpogled v zadevo, ki vas bremeni. Vse dejavnike, ki neposredno vplivajo na vas, boste prepoznali in jih lažje izkoristili sebi v prid. Pomembno bo, da boste pripravljeni tvegati – tudi kar se tiče materialnega vidika. Zdaj ste v fazi sprememb in novih priložnosti, zato ne kopičite prigaranih stvari, ampak preučite nove projekte, dogovore, ki bi vas lahko pripeljali do večjih nagrad v prihodnje.

Sporočilo pod številko 3 – Paž palic

Nekaj časa vas bo še spremljal občutek negotovosti, ki bo povzročal notranji nemir. Težje boste videli stvari takšne, kot v resnici so, zato se izogibajte sprejemanju pomembnejših odločitev – vsaj še nekaj dni. Dajte času čas, da se stvari umirijo in da sami spoznate resnico. Ne zatiskajte si oči pred njo, ampak bodite pogumni, saj boste tako lažje razrešili zadevo, ki vas bremeni. Četudi bo na trenutke delovala nemogoča in nerešljiva, jo boste rešili. Le zaupanja vase ne izgubite, saj bo ta ključnega pomena.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram