Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo AVGUST, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Sonce

K zadevi, ki vas bremeni, pristopite z večjim optimizmom in upanjem. To vam bo razkrilo, kaj lahko dejansko sami naredite in kaj boste morali pustiti, da se razvije po naravni poti. V naslednjih dneh boste začutili olajšanje in razbremenitev, vendar boste morali paziti, da se ne boste spozabili. Kljub ugodnim razpletom bo izredno pomembna preudarnost, saj vas bo vodila v pravo smer. Poleg tega pa boste stvari videli takšne, kot v resnici so oziroma boste vedeli, »koliko je ura«.

Sporočilo pod številko 2 – Dvojka kelihov

Razmislite, kdo vpliva na vas in vaša dejanja. Zadeva, ki vas bremeni, se ne bo razpletla kar tako, saj je vanjo vpletenih več oseb, kot si mislite. Paziti boste morali, da drugih ne boste jemali za nekaj samoumevnega, ampak da boste pripravljeni na pogovor (in kompromise). Komunikacija bo prinesla velike spremembe in ustvarila prijetno vzdušje. To pa bo omogočilo, da naredite korak naprej in uredite zadevo enkrat za vselej (ali pa jo vsaj začnete razpletati).

Sporočilo pod številko 3 – Puščavnik

Narediti boste morali korak nazaj. Če boste tonili globlje v skrbi in dvome, se bo situacija zaostrila, vi pa boste težje našli pravo pot iz težav. Zdaj je primeren čas, da se malce distancirate in zadihate, sicer boste tudi na počutju čutili davek. Umik v samoto vam bo omogočil sprostitev in razjasnitev marsikaterega vprašanja. Tišina je vaša zaveznica, zato se ne izgovarjajte več, zakaj si ne bi mogli privoščiti nekaj minut na dan samo zase.

Sporočilo pod številko 4 – Cesarica

Zazrite se vase. V vas je moč, s katero boste uredili, kar vas bremeni. Na vas je, da nehate čakati, da se bo stvar razrešila sama od sebe ali da vam bo okolica priskočila na pomoč. Vi morate narediti prvi korak, saj boste le tako pognali kolesa razvoja. Pri tem pustite ustvarjalnosti, da vas navda z novimi idejami, saj boste na ta način razširili tudi svoje obzorje. Če boste ostali na trenutni točki v življenju, se bo stvar le še poslabšala, zato ne čakajte več!

 

  

 

POLETJE IN LJUBEZEN

Odkrij, kaj ti avgust prinaša v ljubezni in kje te čakajo nepozabni trenutki...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram