Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo začetek poletja, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – As palic

Prejeli boste darilo: odgovora na najbolj pereča vprašanja. Vse okoli vas bo dobilo novo podobo, zaradi česar se bo svet obarval s tisočerimi odtenki. Kar vas bremeni, se bo uredilo in vam razkrilo, da pravzaprav ni bilo tako pomembno, kot ste si mislili. Pred vami je novo poglavje, ki vam bo omogočilo velik korak naprej in oblikovanje novih priložnosti, s katerimi boste uspeli doseči želene rezultate.

Sporočilo pod številko 2 – Norec

Poglejte širše! Ne zadovoljite se s povprečnimi ali znanimi načini reševanja težav. Bodite ustvarjalni in pustite domišljiji prosto pot. To vam bo prineslo razjasnitev, s katero boste premagali težave, ki vas trenutno bremenijo. Zdaj ni čas, da bi se odločili za »varno« pot, ampak čas za drznost. To ne pomeni, da lahko hodite z glavo skozi zid, ampak da na življenje pogledate z drugega zornega kota. Vse obrnite na glavo in odkrijte, kakšne možnosti se vam ponujajo.

Sporočilo pod številko 3 – Čarovnik

Bodite pozorni na vpliv okolice. Okoli vas bo negativna energija, zato lahko pride do manipulacij in spletkarjenja. Če boste dovzetni za mnenje drugih, boste težje uredili, kar vas bremeni. Zdaj ni čas, da bi se skrivali v ozadju ali se zlili z okolico. Ravno nasprotno: zdaj je čas, da spoznate svoje sposobnosti in znanje, ki vam bo prineslo rešitev, na katero že dlje časa čakate. Če pa boste zavlačevali, se lahko zgodi, da boste zamudili vse ugodne priložnosti. Razmislite!

Sporočilo pod številko 4 – Vitez novcev

Trdno sledite zastavljenemu cilju, saj vam bo uspelo. Zdaj ni čas za oklevanje ali predajo. Bodite pozorni na dogajanje okrog sebe, saj bodo vse oči uprte v vas. Vaša dejanja bodo pod drobnogledom, zato premislite, kako se boste spopadli z zadevo, ki vas bremeni. Uspeh je zagotovljen, vseeno pa bo pomemben način, kako boste cilj dosegli. Če boste preudarni in zmerni, boste želi večje sadove, kot bi si mislili.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram