Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšna bo pomlad, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – Dvojka mečev

Negotovost in nemoč vas bosta prikovali na enem mestu. Ne glede na vloženi trud ne boste dosegli želenega, zato bodite pozorni, da se ne boste lovili v začaranem krogu. Premislite o koraku nazaj, da boste objektivno pogledali na situacijo, ki vas bremeni, in odkrili, kdo vse je vanjo vpleten. Če si boste zatiskali oči ali želeli nekaj narediti »na silo«, se boste opekli in si na pleča nakopali dodatne težave. 

Sporočilo pod številko 2 – Kočija

Ste na pragu uspeha, a čaka vas še ena pomembna odločitev, ki bo zaznamovala vašo prihodnost. Vzemite vajeti življenja v svoje roke in preučite vse možnosti, ki so vam na voljo. Ničesar ne prepustite naključju! Ne iščite bližnjic in ne bežite stran od ovir, ampak se z njimi pogumno soočite. Prepoznajte moč, ki se skriva v vas in jo pokažite svetu. Ko boste v naslednjih dneh razrešili težave, pa se nikar ne ustavite, ampak se še naprej trudite vzdrževati, kar ste dosegli. 

Sporočilo pod številko 3 – Presoja

Bodite pozorni na nove informacije, ki bodo vzniknile. Četudi vam ne bodo všeč, jih boste moral sprejeti in analizirati. Pri tem ne pustite, da bi vam na poti stal ponos. Nasveti in usmeritve, ki jih boste sprejeli, bodo ugodni za vas, zato se ne obračajte stran. Sprejmite jih, vsekakor pa razmislite, kako jih boste prenesli v realnost. Preoblikujte jih sebi v prid, saj boste tako najlažje dosegli pomemben korak naprej k razrešitvi zadeve, ki vas bremeni. 

Sporočilo pod številko 4 – Devetica palic

Niste pričakovali takšnega zapleta. Če se boste opirali zadnje bilke upanja, da se bo zadeva spremenila, se boste načakali. Sprejmite odgovornost za svoje odločitve in dejanja ter se naučite nekaj novega. Nepričakovano so se stvari zaostrile in močno vplivale na vaše razmišljanje. A ne predajte se. Četudi bodo naslednji dnevi neugodni, vam bo uspelo. Le umaknite se za nekaj časa, da se stvari umirijo in da predelate vse lekcije, ki vam jih je življenje podarilo. 

Sporočilo pod številko 5 – Luna

Če boste še naprej ignorirali sporočila podzavesti in intuicije, se bo zadeva zavlekla in vam še nekaj časa povzročala sive lase. Zdaj ni čas za zapiranje vase in čakanje, kdaj bo na življenje posvetila svetla luč. Čas je, da se soočite z resnico in se otresete strahu, kaj vam bo razkrila. Četudi se boste srečali z neprijetnostmi, boste našli pot do želenega. Le prvi korak morate narediti in odpreti oči, um in srce. 

Sporočilo pod številko 6 – Petica kelihov

Ne ostanite preveč vpeti v preteklost oziroma to, česar ne morete spremeniti. Če boste predolgo obujali stare spomine in se spraševali, kaj bi lahko naredili drugače, boste zamudili nove priložnosti za napredek. Razmislite, zakaj vas staro tako privlači in zakaj se ne upate pogledati naprej v prihodnost. Ne pustite, da bi vas strah pred neznanim preprečil lepe izkušnje – v ljubezni, poslu in financah.

 

  

 

KAJ TI PRINAŠA PRIHODNOST?

Kako urediti vse, kar te bremeni in ustvariti življenje, ki si ga želiš? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram