Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšna bo pomlad, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Paž mečev

Ne razglabljajte preveč! Če boste iskali skrite razloge in pomene, se boste ujeli v začarani krog, iz katerega boste težko našli izhod. Dobro je, da se zavedate, kaj vas je pripeljalo do situacije, v kateri ste, nikar pa zaradi tega ne izgubite stika s sedanjostjo. Zdaj lahko vplivate na to, kaj se bo zgodilo. Zdaj izbirate svoje misli, občutke in dejanja, zato si vzemite čas in realno poglejte na položaj, v katerem ste. Z lahkoto ga boste razrešili, če boste preudarni, zmerni in pripravljeni na novosti.

Sporočilo pod številko 2 – Smrt

Pred vami je čas, ko se bodo porušila prepričanja in zaključile določene stvari – a ne to, kar vas bremeni, zaradi česar bo situacija malce bolj naporna. Vendar brez skrbi, saj bo to le prehodno obdobje, ki vas bo naučilo veliko novega. Spoznali boste, kaj točno si želite, na kateri točki v življenju se nahajate in česa ne potrebujete več. Z določenimi navadami boste prekinili, prav tako pa se bodo preoblikovali odnosi, kar bo prineslo osvežitev in nov vpogled na celotno dogajanje.

Sporočilo pod številko 3 – Šestica palic

Sprostite se! Pred vami je obdobje miru in zadovoljstva. Vse, kar vas bremeni, se bo uspešno razrešilo in vas navdalo z optimizmom. Vaše odločitve so bile pravilne, zato o njih ne dvomite več. Nikar pa se zaradi pozitivnega razpleta ne spozabite. Ne praznujte predolgo in ne počivajte na lovorikah, sicer se bodo težave ponovno pojavile. Z nogami ostanite na realnih tleh, vseeno pa se z rokami poskušajte dotakniti neba.

Sporočilo pod številko 4 – Svet

Pazite se lažnega občutka, da je vse v redu. Zdaj ni čas, da bi se sprostili in ustavili v razvoju. Ravno nasprotno: morali boste pokazati odločnost in motivacijo. Zadeva, ki vas bremeni, se bo razrešila, a če je ne boste imeli pod nadzorom, se lahko hitro ponovno razvije v nekaj, kar vam bo otežilo vsakdan. Ste pred zaključkom, a ne slavite prehitro ali se spozabite. Dogajanje bo kljub pozitivni energiji še vedno zahtevalo vašo pozornost.

Sporočilo pod številko 5 – As mečev

Razmislite o položaju, ki vas bremeni. In nato še enkrat! Zadeva, ki vas bremeni, ni tako jasno, kot se vam morda zdi, zato je ne podcenjujte. Analizirajte vse vidike, nato pa se zazrite vase. Odkrijte, kaj si sploh želite doseči in česa ne. Na ta način boste namreč lažje zadevo pripeljali do konca oziroma zaključka. Zapomnite si, da vse ni tako, kot se zdi, zato uporabite svoj ostri um. Ne bo vam žal!

Sporočilo pod številko 6 – Vitez kelihov

Če boste pravilno uporabili svoj razum in oster jezik, boste dosegli velike spremembe. Zdaj ni čas, da bi čakali ali sanjarili, kaj bi lahko bilo, ampak čas dejanj. Vse, kar boste vložili v zadevo, ki vas bremeni, se vam bo obrestovalo. Pomembno bo le, da boste pri tem ostali objektivni in čustva postavili na stranski tir. Če jim boste pustili, da prevzamejo vodstvo, bodo sledila nihanja in slabo razpoloženje, s čimer se bo položaj samo še bolj zaostril.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram