Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu 2024, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – As novcev

Ne podcenjujte se! Ste na točki, ko se boste morali odločiti, kaj si želite. Ste se pripravljeni še naprej boriti za določeno stvar, ali boste spremenili svojo pot? V vas se skrivajo številni darovi, s katerimi boste premagali vse ovire, s katerimi se boste srečali. Pri tem bo ključno, da se osredotočite tako na materialne kot čustvene dejavnike, saj boste tako lažje sprejeli odločitev. Zadeva je pred zaključkom, le določene stvari morate še urediti oziroma predelati.

Sporočilo pod številko 2 – Ljubimca

Na situacijo, ki vas bremeni, poglejte z drugega zornega kota. Ne pustite, da bi en sam dejavnik zasenčil vse druge. Analizirajte, kaj vas je pripeljalo do točke, na kateri ste, nato pa sprejmite preudarno odločitev. Ne sramujte se svojih želja, hrepenenj in potreb, ampak jih sprejmite. S tem boste naredili ogromno zase in zadevo, ki vam krati spanec. Sprejmite vse vidike svoje osebnosti in svetu pokažite, kdo ste. To vam bo prineslo zaključek in omogočilo začetek nečesa novega.

Sporočilo pod številko 3 – Pravica

Čas je, da sprejmete odgovornost za svoja dejanja in odločitve. Za vse, kar se dogaja, ste posledično »krivi« sami, zato si ne zatiskajte oči pred resnico. Ponudila se bo namreč priložnost, da vse, kar vas bremeni, uredite in zaključite. Nikar se ne prepustite malodušju, ne prevzemite vloge žrtve. Vi sami izbirate svoje misli, dejanja in odločitve, zato prepoznajte moč, ki je v vas. Vzemite vajeti življenja v svoje roke in začnite kreirati življenje, ki si ga želite.

Sporočilo pod številko 4 – Zvezda

Vse se bo uredilo! Vstopate v obdobje novega upanja in zaupanja. V vaše življenje bo posijala svetloba, ki vas bo predramila. Odprla vam bo oči, zaradi česar boste lažje uvideli, kaj točno se zdaj dogaja. Vse, kar vas bremeni in utruja, se bo počasi začelo razreševati. Po težkem obdobju prihaja čas pozitivnosti in svežine, zato ne obupajte. Zazrite se vase in prepoznajte moč, ki se skriva v vas. Z njo boste dosegli vse, kar si želite. In še več.

Sporočilo pod številko 5 – Dvojka palic

Ne ustavite se. Pred vami je obdobje napredka in razjasnitve, ki bo pomembno vplivalo na vaše nadaljnje odločitve. Če boste zdaj začeli omahovati, boste zamudili pomembne priložnosti za razvoj in razrešitev. Bodite pogumni in se ne podcenjujte. Premislite, kaj lahko storite in to tudi naredite. Drznost bo nagrajena, ampak boste morali biti razumski, ne čustveni. Spremembe so pred vami, zato ne oklevajte.

 

   

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram