Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec april, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Štirica palic

Bodite ponosni na razplet, ki je pred vami. Zadevo boste uspešno rešili, pri tem pa spoznali tudi nove načine, kako doseči želeno. Stvar vam bo prinesla nove lekcije, ki vas bodo nagradile in opolnomočile. V prihodnje boste zato lažje hitreje rešili zadeve in ne dopustili, da bi se zapletle do te mere, do katere so se zdaj. Napoveduje se vam občutek sreče in zadovoljstva, zato se sprostite, ko bo zadeva zaključena. Zaslužite si to!

Sporočilo pod številko 2 – Petica novcev

Ne ustrašite se dogajanja pred vami. Zadeva, ki vas bremeni, se še ne bo razpletla, a če boste zaprosili za pomoč, vam bo veliko lažje. Zavedati se morate, da vse ne leži le na vaših plečih, zato si ne naložite bremen sveta. osredotočite se nase in zadevo, ki se vas dotika, nato pa naredite korak naprej skupaj z ljudmi, ki vas imajo radi. V njih se skriva ključ do razrešitve, zato naj vam ponos ne stoji ob strani oziroma vas ovira.

Sporočilo pod številko 3 – Obešenec

Ne iščite več razlogov, zakaj se zadeva ne bi razvila v vašo korist. Pred vami so še težke preizkušnje, a če boste spremenili svoj pogled na dogajanje, vam bo uspelo doseči želene rezultate. A najprej se poglobite vase in odkrijte, zakaj iščete izgovore, zakaj razmišljate le o negativnih izidi. Ko si boste dovolili upati na boljšo prihodnost, boste spoznali, da stvari niso tako zapletene, le vidik je treba spremeniti.

Sporočilo pod številko 4 – Svet

Zadeva, ki vas bremeni, se bo v kratkem zaključila in vam prinesla občutek varnosti. A bodite pazljivi, da vas ta občutek ne bo zavedel. Še vedno boste morali biti pozorni na okolico in dogajanje, saj boste tako v prednosti in se izognili nadaljnjim nepotrebnim zapletom. Pred vami je občutek svobode in novega razumevanja, zato se veselite prihodnosti in poplačanega truda, ki ste ga vložili v to zadevo.

Sporočilo pod številko 5 – Kraljica novcev

Poskrbite, da pred očmi ne boste imeli le finančnega vidika, ampak da boste znali na dogajanje in osebe pogledati iz več zornih kotov. Ne osredotočite se le na cilj, saj je pomembna tudi pot in lekcije, ki se jih boste naučili. Poskrbite, da ne boste žrtvovali svojega duhovnega, čustvenega in ustvarjalnega življenja le temu, da se nekaj uredi. Premislite, kaj točno si želite in zakaj, saj boste tako zadevo lažje pripeljali do zaključka.

Sporočilo pod številko 6 – Zmernost

Vzemite si čas in uskladite vsa področja svojega življenja. Če boste še naprej stvari delali na pol, boste težje našli rešitev, ki jo iščete. Posvetite se eni zadevi, analizirajte jo, nato pa jo dokončajte. Če boste skakali iz ene težave na drugo, se bodo te le kopičile in ne razrešile. Ne bojte se, da vam ne bi uspelo, saj se v vas skriva neverjetna moč. Le drugače morate pristopiti k reševanju problemov. Naredite to bolj sistematično in manj intenzivno.

 

 

 

Maja iz Balzamike 

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? To lahko ugotoviš samo na en način...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram