Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če si želite poglobljeno osebno napoved, kako se bo razrešila situacija, pa kliknite tu. >>

 

Sporočilo pod številko 1 – Dvojka kelihov

Pred vami je obdobje, v katerem bodo na vas vplivale različne osebe. Paziti boste morali, da se jim ne boste popolnoma prepustili. Prisluhnite nasvetu oziroma usmeritvi, nikar pa se ne slepo odločite, kaj boste storili. Zadeva, ki vas bremeni, ni tako zapletena, a boste vseeno morali paziti, da vam čustva ne bodo zameglila presoje. Seveda jih vzemite v obzir, zlasti če je v igri partnerski ali poslovni odnos.

Sporočilo pod številko 2 – Paž kelihov

V kratkem boste sprejeli sporočilo, ki bo razjasnila situacijo, ki vas bremeni. Pomembno za vas pa bo, da ne boste postali preveč samozavesti in precenili svoje sposobnosti. Kljub pozitivnemu razpletu boste morali ostati na trdnih tleh in se ne prehitro veseliti zmage. Če se boste spozabili, bo pot navzdol veliko bolj boleča, kot če se zadeva ne bi odvila v vašo korist. Zato ostanite zmerni – sami pri sebi se veselite uspeha, a ne pustite, da bi kdo to uporabil proti vam.

Sporočilo pod številko 3 – Čarovnik

Bodite zelo pozorni na dogajanje okrog vas. Zadeva, ki vas bremeni, bo dobila novo podobo, poleg tega pa se bodo vanjo vpletle nove osebe. Če boste dovzetni za zunanje vplive, se bo pojavila oseba, ki bo želela manipulirati z vami. Razmislite, kaj si želite doseči in zaupajte v moč volje. Če boste pokazali šibkost, boste izgubili prednost, ki jo še imate. Zadeva se bo rešila, a ne takoj, zato bosta vaša moč in odločnost ključni.

Sporočilo pod številko 4 – Kočija

V naslednjih dneh boste končno dobili več nadzora nad dogajanjem. Situacija, ki vas bremeni, se bo razjasnila, s tem pa vam omogočila, da izberete drugačno pot. Pomembno je, da se zavedate, da vam ni treba vztrajati na začrtani poti, če le-ta prinaša drugačne rezultate, kot ste pričakovali. Upajte si in spremenite pot. Bodite prilagodljivi, saj boste na ta način tudi osebno zrastli, pri tem pa v prihodnosti lažje sprejemali prave odločitve.

Sporočilo pod številko 5 – Luna

Pred vami je obdobje, v katerem vas bo prevzela misel, da se zadeva še bolj zapleta. Določene stvari se bodo zameglile, zato boste morali paziti, da ne boste prehitro zaključevali. Če se boste prepustili skrivnostnim elementom in začeli obupavati, boste težje dosegli želeni rezultate. Pazite, da vas ovire in nove informacije ne bodo iztirile. Če se boste znali distancirati in objektivno pogledati na zadevo, boste spoznali, da vendarle ni tako zapletena in skrivnostna, kot se zdi.

Sporočilo pod številko 6 – Presoja

Bodite pozorni na vse dejavnike, ki vplivajo na zadevo, ki vas bremeni. Osredotočiti se morate na dve stvari, ki izstopata – če si boste vzeli čas za razmislek, ju boste prepoznali. Prav tako bodite pazljivi, da zaradi strahu ne boste obstali na eni točki ali odločitve prepustili drugim. Vi ste dogovorni za svoje življenje, zato po tehtnem premisleku spoznajte, kaj si sploh želite doseči in zakaj vztrajate pri tej zadevi. Je morda to zaradi navade ali želje po zmagi?

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram