Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšno bo obdobje pred vami, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Petica mečev

Če boste negativno naravnani, se bo zadeva zaostrila in zavlekla. Nikar ne razmišljajte, da je oster in prepirljiv pristop najboljši. Težje boste dosegli želeno, če boste zaprti in nepripravljeni slišati resnico. Naredite korak nazaj in objektivno poglejte na situacijo, v kateri ste se znašli. Zavedajte se, da so vpletene tudi druge osebe, zato bo komunikacija najboljši način, da se odkrijejo mnenja vseh in kaj vam lahko njihovi nasveti nudijo.

Sporočilo pod številko 2 – Visoka svečenica

Ne čakajte, da se bo zadeva razpletla sama od sebe ali da bo šla v pozabo. Ne ostanite predolgo za tančicami iluzij, da bo vse v redu. Razmislite, kaj točno vas bremeni in zakaj, nato pa sprejmite navdih, ki vam bo prekrižal pot, in naredite korak naprej. Odločite se, da boste stvar rešili in da vas ne bo več strah, kaj bo prihodnost prinesla. Zdaj je čas, da pokažete, kdo ste in kaj si želite.

Sporočilo pod številko 3 – Ljubimca

Ne pustite, da bi zaradi ene stvari obupali nad tem, da se bo zadeva razrešila. Pomembno je, da v prihodnjih dneh vaš fokus ne bo »omejen« ali zamegljen, ampak da boste pripravljeni pogledati širše. Bodite zelo pozorni na svoje naslednje poteze, saj bodo zaznamovale prihodnost. Vzemite si čas, analizirajte situacijo in prisluhnite, kaj vam občutki govorijo. Vedno v obzir vzemite več dejavnikov, ne le teh, ki so ali najlažji ali najslabši.

Sporočilo pod številko 4 – Kolo sreče

Ne prelagajte odgovornosti na druge in ne čakajte, da se bo kolo usode spremenilo, brez da bi sami kaj naredili. Če boste še naprej v pasivnem stanju, boste težje dosegli premik naprej in osebno napredovali. Pred vami so vzponi in padci, a če ne boste pustili, da bi vas to zmotilo, vam bo uspelo urediti vse, kar vas skrbi. Ostanite osredotočeni na to, kaj si želite in se odločite, da boste to tudi dosegli – brez izgovorov.

Sporočilo pod številko 5 – Pravica

Ne pustite, da bi vam napake preteklosti preprečile, da bi naredili korak v neznano. Stopite iz območja ugodja, ne prepustite se malodušju. Zdaj je pravi čas, da naredite naslednji korak. Analizirajte, kaj ste v preteklosti naredili narobe in česa ne, nato pa izberite drugačno pot. Vi zdaj ustvarjate svojo prihodnost, zato ne čakajte, da bi se kaj magično popravilo ali da bi vam okolica pomagala.

 

 

 

Maja iz Balzamike 

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? To lahko ugotoviš samo na en način...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram