Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali čemu se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

 

Sporočilo pod številko 1 – Obešenec

V naslednjih dneh bo pomembno, da boste znali oceniti, kdaj je potrebno določene stvari opustiti in kdaj jih razvijati. Breme, s katerim se trenutno soočate, se še ne bo razrešilo, zato vam bo povzročalo preglavice. Na trenutke ne boste vedeli, kakšno odločitev sprejeti in se ozirali za mnenjem okolice. Nikar, saj se vsi odgovori in rešitve skrivajo v vas. Težavo boste rešili, le ne takoj, zato naj se vam ne mudi, da ne boste česa obžalovali.

Sporočilo pod številko 2 – Šestica novcev

V naslednjih dneh pazite, da vas ugodne energije ne bodo zavedle. Breme se bo začelo razreševati, a ne zaključilo. Še vedno boste morali biti pozorni in stalno v pripravljenosti, da se stvari hitro obrnejo. Vsako svojo odločitev in dejanje analizirajte, da boste ugotovili, ali je resnično na mestu ali ne. Če boste v dvomih, naredite korak stran, da dobite bolj objektivno oceno, kako naprej. Prihodnost je svetla, zato se ne bojte sprejeti pomembnih odločitev ali kakšno prestaviti.

Sporočilo pod številko 3 – Smrt

Strah pred napako ali spremembami vas bo ohromil, zato si upajte narediti korak naprej. Zdaj ni čas, da bi razmišljali o potencialnih slabih razpletih ali starih izkušnjah, ki so vas zaznamovale. Vi imate moč, da se drugače odločite in drugače pristopite k težavi, ki vas trenutno bremeni. Zavedati pa se morate, da vsega ne boste dobili, da zna biti zmaga grenko sladka, zato bodite pripravljeni na vse izide.

Sporočilo pod številko 4 – Norec

Za vas je pomembno, da znate razmišljati široko. Bremena, ki vam trenutno spremlja, se boste najlažje rešili, če boste razmišljali o neobičajnih rešitvah. Ne ostanite ujeti v kalup ustaljenih misli in pristopov k reševanju težav. Zdaj je čas, da naredite velik korak naprej in si upate razmišljati drugače. Preprosto skočite in zaupajte, da boste sprejeli pravo odločitev. Vsega ne morete vnaprej vedeti, a z zaupanjem vase vam bo uspelo.

Sporočilo pod številko 5 – Štirica kelihov

Razmislite, kako velika je v resnici težava, s katero se soočate. Ne pustite, da bi zaradi nje zamudili lepih trenutkov in priložnosti, s katerimi bi osebno zrasli. Ste v obdobju, v katerem boste morali za nekaj časa opustiti obremenjevanje s skrbmi in preprosto zadihati. To vam bo namreč prineslo razjasnitev, s katero boste naredili korak k spremembam in rešitvam. Upajte pa si tudi določene stvari in osebe pustiti za seboj – vsaj za nekaj časa, da se misli razjasnijo.

Sporočilo pod številko 6 – Petica novcev

Ne ustrašite se ovir, ki jih boste srečali. Zavedajte se, da so okoli vas osebe, ki vam bodo pomagale, če boste zaprosili za pomoč. Nikar pa ne poveličujte svoje stiske, saj boste tako padli v brezno negativnosti, iz katerega se boste težje pobrali. Za vse niste sami, zato ne poskušajte vsega rešiti na lastno pest. Iztegnite roko, saj boste dobili pomoč, ki jo iščete in potrebujete. Na razpolago so vam viri, ampak določene boste bolje izkoristili, če boste sodelovali.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram