Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec oktober, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1 – Čarovnik

Pred vami so številne priložnosti, da zadevo ali vprašanje, ki vas najbolj bremeni, dokončno razrešite. Pri tem bo ključno vlogo igral vaš razum. Logično razmišljanje vas bo vodilo k rešitvi in vam pri tem ponudilo tudi nove lekcije, s katerimi v prihodnosti ne boste več delali podobnim napak oziroma se boste v podobni situaciji lažje odločili, kako naprej. Zazrite se vase in prepoznajte, kakšno moč skrivate. Ne iščite pomoči zunaj sebe, ampak spoznajte, kako nadarjeni in vitalni ste v resnici.

Sporočilo pod številko 2 – Paž novcev

Bodite zbrani in pripravljeni na več trdega dela. Stvar, ki vam povzroča preglavice, se bo razrešila, a morate ponovno oceniti svoj pristop oziroma bolje načrtovati. Kar menite, da je trenutno najboljša izbira, najverjetneje ni, zato počakajte, preden boste sprejeli naslednji korak. Neizbežen uspeh vas čaka, a bodo morala biti vaša dejanja preudarna in razumska. Čustva pustite na stranskem tiru, četudi vas bremeni ljubezensko življenje. Zdaj je čas, da logično razmišljanje stopi v ospredje, pri tem pa delajte majhne korake.

Sporočilo pod številko 3 – Kralj novcev

Vztrajajte! Ne dvomite o sebi ali svojem znanju. Zadeva se bo razrešila, le nekaj časa bo še treba vztrajati. Vaša ljubezen do želenega, občutek zadovoljstva in uspeh so dosegljivi, le zaupajte vase. Ne izogibajte se temu, kar vam povzroča neprijeten občutek ali vas straši. Odločno se zoperstavite temu, saj boste tako pridobili na moči, kar bodo opazili tudi drugi. Ko jim boste pokazali, da ste močni, se bodo poslovili tudi negativni zunanji dejavniki, ki vplivajo na vas. Vse se bo uredilo, le ne predajte se.

Sporočilo pod številko 4 – Šestica mečev

Kmalu boste uvideli premik iz težke situacije. Vse, kar vam trenutno povzroča skrbi in nemir, se bo v naslednjih dneh razrešilo, le ostati morate zvesti samemu sebi. Četudi okolica ne bo vedno naklonjena in bo vam prepustila, da vse uredite, boste uspeli. Čaka vas premik v prijetnejše ozračje, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše osebno počutje. Dosegli boste velike spremembe, četudi se bodo te najprej pokazale na neotipljivem področju, šele nato pa na materialnem oziroma finančnem.

Sporočilo pod številko 5 – Devetica palic

Težkemu obdobju se morate zoperstaviti odločno in pogumno. Pred vami je obdobje, ko boste težko ohranili svoj položaj, prisoten bo tudi občutek, da se morate boriti za svoje mesto in svoj prav. Vaša prepričanja in vrednote bodo pred preizkušnjo, a če se ne boste predali, boste na koncu odkorakali kot zmagovalec. Ljudje ne bodo na vaši strani, a če boste zaupali vase in se jim postavili po drobu, boste naredili vtis na osebe, ki vam bodo kasneje v prihodnosti lahko pomagale – tako na vaši poslovni poti kot v zasebnem življenju.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram