Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla TAROT karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1 – Kočija

Stvari morate vzeti v svoje roke in si priznati, da ste sposobni in močni. Ne izogibajte se več zadevi, ki vas bremeni, ampak se z njo pogumno soočite. Ne bežite stran, saj bo to prineslo le dodatne nevšečnosti. Ustavite se za hip in premislite, kaj si želite doseči. Ne dovolite, da bi misli vihrale, ampak se zberite in umirite. To vas bo vodilo k rešitvi, ki vas bo naučila pomembne lekcije.

Sporočilo pod številko 2 – Kralj mečev

Bodite pazljivi, da razum ne bo preglasil srčnih želja. Vaša modrost vas bo vodila k rešitvi, a morate razmisliti, za kakšno ceno. Pomembno bo, da boste našli ravnovesje in bili odprti. Komunikacija vam bo prinesla nove uvide, s katerimi boste lažje rešili zadevo, ki vas bremeni. Naj pa se vam ne mudi, ampak delajte zmerne korake naprej.

Sporočilo pod številko 3 – Zmernost

Za vas je pomembno, da se najprej umirite in najdete zlato sredino. Če bodo vaše misli še naprej vihrale in bile skrajne, boste težje uredili, kar vas skrbi. Zdaj ni pravi čas za nagle odločitve, zato se jih izogibajte. Raje si vzemite čas zase in razmislek. Na ta način boste našli boljše zaupanje vase, s čimer se boste poslovili od strahu, da bi naredili napako.

Sporočilo pod številko 4 – Paž novcev

V kratkem boste prejeli sporočilo, ki vam bo odprlo oči in olajšalo pot do želenega cilja. Pazite, da ne boste površni ali precenili svoje sposobnosti. Zdaj je čas, da analizirate situacijo, posrkate vse informacije in ukrepate. Nikar se ne ustavite ali se predajte pasivnosti, saj vas bo to drago stalo – predvsem v povezavi z materialnim področjem in denarjem.

Sporočilo pod številko 5 – Sedmica palic

Ne bodite trmasti. Razmislite, zakaj ste se znašli v situaciji, v kateri ste in kaj lahko naredite. Če boste slepo vztrajali, boste zamudili lepe priložnosti za napredek in osebno rast. Vse informacije, ki ste jih do zdaj sprejeli, analizirajte in bodite odprti za nove pristope. Pustite drugim, da vas usmerijo, sicer boste še nekaj časa mirovali na mrtvi točki.

 

  

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram