Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec FEBRUAR, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Svečenik

Zaupajte si. Vizualizirajte, kako se je zadeva že uredila in kako uživate. Četudi bodo težave zahtevale čas in trud, vam bo uspelo. Pomembno za vas bo, da boste v naslednjih dneh zaupali vase in izhajali iz preteklih izkušenj ter lekcij. Tu se skriva ključ do rešitve. Ne iščite »na silo«, ampak pustite, da vam intuicija pove, kaj morate storiti. Prisluhnite tudi drugim, a se zavedajte, da je odločitev v vaših rokah. Če bo nasvet dober, ga sprejmite, a preoblikujte zase. Če ne, ga opustite.

Sporočilo pod številko 2 – Sedmica kelihov

Ponudile se vam bodo nove možnosti, s katerimi boste lahko rešili, kar vas bremeni. Čaka vas nekakšno obdobje sanjarjenja, ko vas nič ne bo ustavilo. Na trenutke se bo pojavilo več izbir, zato bodite pazljivi, katero boste izbrali. Nepremišljenost ne bo takoj zahtevala posledice, a na dolgi rok lahko obžalujete, da niste premislili, katera pot bi bila najboljša za vas. Pazite se tudi skušnjav in izbirajte modre odločitve, saj se v njih skriva zadovoljstvo na dolgi rok.

Sporočilo pod številko 3 – Paž mečev

Bodite pripravljeni razširiti svoje zaznavanje in narediti prostor novostim. Opustite staro razmišljanje, ki vzbuja dvome in vas drži na eni točki. Zdaj je čas, da ste drzni in pokažete moč svojega uma. V vas se skriva vse, kar potrebujete, da zadevo rešite, le poglobite se vase in si priznajte, da ste močni in sposobni. Dokler se boste zanašali na druge in pustili, da vas vodijo čustva, se stvari ne bodo zaključile.

Sporočilo pod številko 4 – Desetica novcev

Vaš trud bo obrodil sadove. Pred vami je obdobje zadovoljstva in sreče, saj boste končno »zadihali« in se znebili težkega bremena. Pomembno bo, da boste pri reševanju vseh stvari ostali zvesti samemu sebi, saj bo to ključ do dolgotrajnega uspeha. Ste pred vrati varnosti (čustvene in materialne), zato se sprostite. To vam bo omogočilo tudi objektivni pogled na življenje in okoliščine.

Sporočilo pod številko 5 – Petica palic

Spremljal vas bo občutek, kot da vam življenje meče polena pod noge. Še nekaj časa vas bodo pestile težave, zato bo pomembno, da ne boste izgubili upanja in zaupanja vase. Pustite adrenalinu, da požene kri po žilah in prebudi vašega duha. V vas se skriva neverjetna moč, ki ste jo pozabili zaradi okolice in dogajanja. Prebudite se in vzemite vajeti življenja v svoje roke. Zadeva se bo uredila, le odločnost pokažite in ne pustite, da bi vam karkoli preprečilo doseči želenega.

 

 

 

Maja iz Balzamike

LJUBEZENSKA TAROT NAPOVED

Bo nekaj sproščenega preraslo v pravo ljubezen? Se bosta ti in tvoja ljubljena oseba odločili za korak naprej? To lahko ugotoviš samo na en način...

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram