Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo zaključek meseca, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1 – Kralj kelihov

V naslednjih dneh boste morali pokazati potrpežljivost in strpnost. Zadeva se bo počasi začela razpletati, zato bodite pozorni na vse nove informacije in znamenja. Določene stvari se morajo še uskladiti, preden boste pripravljeni na zaključek. Na trenutke se boste morali prepustiti toku dogajanja in zaupati, da vam bo uspelo. Slednje bo ključnega pomena, zato ne glede na vse, ohranite vero vase in dober razplet.

Sporočilo pod številko 2 – As mečev

V tem trenutku se razvoja nekaj novega, kar bo močno vplivalo na zadevo, ki vam povzroča skrbi. Pomembno bo, da se boste znali brzdati in se ne prehitro veseliti, saj boste morali določene stvari še spoznati. Resnica se vam bo počasi odkrivala, zato boste dobili boljši vpogled v svojo situacijo. Pomembno bo, da boste izbrali razumski pristop, saj boste z njim premagali vse ovire, tudi čustvene in dosegli želeno.

Sporočilo pod številko 3 – Desetica mečev

Na okoliščine boste imeli zelo malo vpliva, zato boste morali paziti na svoje odločitve in dejanja. V naslednjih dneh se stvari ne bodo razvijale po pričakovanjih, zato boste morali pustiti, da se stvari razvijejo na svoj način in umirijo. Ko se bodo, bo vaša iztočnica, da naredite prvi korak naprej in začnete urejati zadevo. Njej zaključek boste dosegli, a boste na poti spoznali, kje je bilo mišljenje napačno in kaj točno so vam iluzije prekrivale.

Sporočilo pod številko 4 – Ljubimca

Pazite, da čustva ne bodo zameglila pogleda na situacijo, v kateri ste se znašli. Četudi deluje nedolžno, boste morali analizirati vse vidike in spoznati, kaj si sami pravzaprav želite. Na trenutke bo odgovor zelo preprost, spet drugič pa boste morali kopati globoko vase, da boste odkrili, kaj čutite, mislite in kam si želite, da vas pot pelje. Zadevo boste rešili, a ne takoj, zato si vzemite čas. Najdite ravnovesje med čustvi in razumom, saj boste tako našli pravo pot.

Sporočilo pod številko 5 – Dvojka novcev

Paziti boste morali, da ne boste preveč samozavestni oziroma zaverovani vase. Stvar, ki vas bremeni, bo zahtevala več časa in truda, kot se vam zdi. Če boste k njej naivno pristopili, se bo zavlekla in terjala velike posledice. Zdaj je čas, da premislite o vsem možnostih in se znate prilagoditi. Predvsem pa bodite pripravljeni, da boste morali »žonglirati« med več vidiki naenkrat, da boste dosegli korak naprej in s tem razrešitev, ki jo čakate.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za osebno Tarot napoved,  personaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja. Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram