Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo januar, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1 – Desetica palic

Ste tik pred zaključkom. Zadeva se bo začela razvijati, nikar pa se ne veselite prehitro. Če boste prekmalu začeli proslavljali ali izgubili fokus, se bodo pojavile nepotrebne težave. Pred vami je še nekaj ovir, a vse boste s svojo močjo in zaupanjem vase uspešno premagali. Pomembno je, da ostanete na poti, ki ste si jo zadali, saj vas bo vodila k želenemu – četudi ne takoj, boste našli rešitev, ki jo iščete.

Sporočilo pod številko 2 – Petica novcev

Ne ustrašite se ovir, ki se bodo še pojavile. Zadeva, ki vas bremeni, se še ne bo poslovila, kar pa ne pomeni, da je ne boste rešili. Ravno nasprotno: v svoji stiski boste spoznali, da se lahko na pomoč obrnete k svojim ljubljenim. Z njimi boste lažje dosegli želeni rezultat in obenem spoznali, da se tudi v vas pravzaprav skriva neverjetna moč, ki vam bo v prihodnosti pomagala doseči želeno. Le zaupanja vase in druge ne izgubite.

Sporočilo pod številko 3 – Visoka svečenica

Za vas je pomembno, da prisluhnete svoji intuiciji. Z njeno pomočjo boste našli rešitev za vsa bremena. Če boste spoznali, da morate spremeniti pot, jo spremenite. Nikar ne vztrajajte pri enem, če vam bodo čuti in telo govorili, da morate nekaj spremeniti. Zavedajte se, da za vas obstajajo različne poti do želenega: ni prava le ena sama pot, ampak več načinov, zato bodite v prihodnjih dneh tudi ustvarjalni in pripravljeni stopiti v neznano.

Sporočilo pod številko 4 – Osmica palic

Pred vami so dogodki, ki bodo sprožili zaključevanje zadeve, ki vas trenutno najbolj bremeni. Zdaj je čas, da naredite korak nazaj in počakate, da se stvari razpletejo. Če boste neučakani ali preskakovali določene korake, se boste opekli. Zaupajte sebi in temu, kar ste ustvarili. Zadeva se bo neizogibno razpletla, zato pokažite potrpežljivost. Zavedajte pa se, da določeni razpleti ne bodo po pričakovanjih, a vam bodo vseeno prinesli želeno in nove informacije.

Sporočilo pod številko 5 – Trojka kelihov

Ne spreglejte preprostih in lepih stvari, ki se pojavljajo okoli vas. Cenite to, kar imate, kdo ste in kdo je ob vas. Zadeva, ki vas trenutno najbolj bremeni, se bo uspešno rešila, vendar zaradi tega ne smete spregledati lepote življenja. Če boste preveč osredotočeni na težavo, ki vas bremeni, lahko začnete videvati dodatne težave, ki ne obstajajo. Bodite objektivni, naredite korak nazaj in se poveselite s svojimi ljubljenimi. Naj breme ne bo središče življenja, saj ga boste kmalu rešili.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša leto prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram