Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1 – Kočija

Pred vami je pomembna odločitev, ki bo vplivala na nadaljnji razvoj situacije. Vsak dan boste soočeni z različnimi vprašanji in izzivi, zato bodite ves čas na trdnih tleh. Enkrat bo izbira lahka in jasna, drugič pa ji boste morali posvetiti veliko. Možnost izbire naj vas veseli, saj marsikdo tega nima. Prepoznajte, v katero smer si želite, da bi se stvar razpletla in katera odločitev je za vas najboljša, a ne nujno najlažja. Vredno si je vzeti čas za razmislek, da kasneje ne bo obžalovanja.

Sporočilo pod številko 2 – Vitez novcev

Čaka vas prijeten preobrat, ki bo prinesel občutek osvoboditve in lahkote. Vse se bo končno postavilo na svoje mesto, saj boste zasedli pozicijo, kjer vam bo vse »kristalno« jasno. In ravno to razodetje bo prineslo dobro voljo in povečanje energije. Bodite pa pazljivi, da ne boste izgubili trdnih tal pod nogami, saj bo nepazljivost hitro kaznovana. Veselite se svojega uspeha in zaključka, naj pa to ne pomeni, da boste »slepi« za dogajanje okrog sebe.

Sporočilo pod številko 3 – Devetica kelihov

Zadeva, ki vas bremeni, se bo začela razreševati – sicer postopoma, a ravno v pravem tempu, da ne boste spregledali pomembnih dejstev. V naslednjih dneh bodite zato pozorni na vse: na svoja dejanja, na odzive okolice in na intuicijo. Zaupajte ji, saj vas ne bo pustila na cedilu. Končno boste začutili, da ste se znebili »teže« v svojem življenju, ki vas je ovirala že kar nekaj časa. Ste pred lepim obdobjem, kar pa ne pomeni, da lahko pozabite, kaj vas je do sem pripeljalo – in kdo.

Sporočilo pod številko 4 – Osmica kelihov

Zadeva, ki vas bremeni, bo zahtevala veliko več pozornosti, časa in energije, kot ste ji to namenili v preteklem obdobju. Dokler se ne boste pripravljeni »zatopiti« v temelje zadeve oziroma težave, se bo le-ta vlekla in vlekla. Razmislite, kaj si pravzaprav želite in česa ne ter opustite navade ali vzorce razmišljanja, ki vam ne služijo več. Zdaj je čas, da se nehate slepiti in določene zadeve pustite za seboj in končno naredite »rez« z nepotrebnim.

Sporočilo pod številko 5 – Kraljica mečev

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali čustva postaviti na stran in se opreti le na goli razum. Če ne boste pripravljeni sprejeti drznih in ostrih odločitev, bo zadeva, ki vas bremeni, postala stalnica. Vajeti so v vaših rokah, zato jih vzemite in ne iščite izgovorov, zakaj nečesa ne morete spremeniti. Vi imate to moč, le čustva malce »utišajte«, da boste na ta način uvideli resnico. Poleg tega pa vam lahko pomemben nasvet ponudi tudi odločna ženska figura v vašem življenju.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram