Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla TAROT karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1 – Ljubimca

Čakajo vas preizkušnje in novi izzivi. Zadeva, ki vas skrbi, bo začela vplivati na vaše odnose. Dinamika se bo spremenila, zato boste morali premisliti o svojih zmožnostih, nato pa sprejeti odločitev: boste nadaljevali po tej poti ali takoj ukrepali. Odločitev, ki jo boste sprejeli, ne bo povezana le z ljubezenskimi odnosi, ampak vsemi. Nikar se ne sramujte svojih želja ali strasti: zaradi njih ste, kdor ste, zato jih sprejmite. Posledično se bodo razrešile marsikatere težave, saj jih boste s sprejetjem sebe odpravili.

Sporočilo pod številko 2 – Osmica novcev

Pokazati boste morali veliko količino predanosti in truda. Trenutno še nimate vseh informacij, da bi lahko naredili večji korak naprej ali pričakovali hitro razrešitev zadeve. Prisluhniti boste morali okolici, sprejeti njene nasvete (na poslovnem področju tudi ukaze), da boste uspeli. Četudi vam zadeva trenutno ne povzroča preveč preglavic, se lahko le-te razvijejo, če boste naivni in impulzivni. S pomočjo drugih in temeljite analize boste našli pravo rešitev, le času dajte čas. Pazite pa, da vas ponos ne bo odvrnil od tega, da bi sprejeli zunanjo pomoč.

Sporočilo pod številko 3 - Luna

Zaradi večje negotovosti in zmede boste morali paziti na svoja čustva in misli. Okoli vas bodo nemirne energije, zato bo pomembno, da boste znali objektivno pristopiti k zadevi, ki vas skrbi, sicer se bo le-ta še bolj zapletla. Ker vam ustvarjalnosti ne bo manjkalo, se bo pojavilo veliko idej, kako k zadevi pristopiti, a raje, kot da bi ukrepali, počakajte, da ne boste obžalovali prehitrih potez. Dovolite si počasno analiziranje vprašanja, saj boste tako našli pravo rešitev – ta se skriva v vaši podzavesti, le spustiti jo morate na površje.

Sporočilo pod številko 4 – Šestica kelihov

K vprašanju ali zadevi, ki vas najbolj bremeni, boste morali pristopiti odločno in vztrajno. Prav tako se spomnite, kako ste v preteklosti dosegli želene rezultate. Pred vami je namreč obdobje, ki vas bo nagradilo, če boste določene pristope ohranili. Nikar pa se zaradi tega ne zapirajte pred novostmi ali ostanite ujetniki preteklosti: kombinirajte staro z novim, saj boste tako spoznali nove vidike stvari in odnosov ter lažje ustvarili življenjsko ravnovesje. Posledično pa bo to prineslo svežino in nove, pozitivne preobrate.

  

   

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram