Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla TAROT karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec oktober, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Paž mečev

Morali se boste hitro odločiti. Zdaj ni čas za odlašanje ali dvome vase. Poglobite se vase in prepoznajte, kakšna moč se skriva v vas. Na situacijo, ki vas skrbi, poglejte objektivno in odprto. Uvidite lahko drugačne rešitve, ki vas doslej niso zanimale. Ubesedite svoje skrbi in misli, saj bo ravno komunikacija vodila k želenim rešitvam in občutku, da ste se znebili velikega bremena. Pazite pa, da ne boste preveč zaupljivi ali klepetavi – nikar ne recite več, kot je treba.

Sporočilo pod številko 2 – Petica kelihov

Še nekaj časa ne boste videli prave poti oziroma rešitve. Ozirali se boste nazaj, analizirali stare odločitve in razmišljali, kaj bi lahko drugače naredili. In ravno zaradi tega se boste še nekaj dni na »mrtvi« točki. A upanje obstaja – iz trenutne zmedene situacije se boste rešili, le zazreti se morate okrog sebe. Spremeniti morate fokus: začnite razmišljati o tem, kaj zmorete in ne tem, česa ne. Četudi so pred vami težji dnevi, boste dosegli preobrat, le »obrniti« se morate.

Sporočilo pod številko 3 – Svet

Čaka vas pozitiven razplet. To, kar vas najbolj bremeni, se bo razrešilo, začutili boste pozitivne občutke. Ves trud, ki ste ga in ga še boste vložili, se bo poplačal. Napoveduje se vam dokončanje, neke vrste izpolnitev, ki bo prinesla harmonijo v vaše življenje. Pomembno pa bo, da boste v prihodnjih dneh ohranjali to ravnovesje in ne boste izgubili tal pod nogami. Kljub ugodnemu razpletu ne pozabite, kaj vse ste doživeli, preden ste uspeh dosegli.

Sporočilo pod številko 4 – Kraljica palic

Ste sposobna oseba, ki bo uspešno združila vsa nasprotujoča si področja, če si boste le vzeli nekaj več časa za razmislek. Zdaj ni pravi čas, da bi hiteli ali pričakovali hiter zaključek. Ustavite se za hip in premislite, ali so skrbi, ki jih čutite, resnično vaše. Prisluhnite intuiciji, saj vas bo ta vodila k pravemu odgovoru. Vsekakor so pred vami spremembe, zaradi katerih boste drugače pogledali na situacijo oziroma težavo, ampak le-te ne bodo močno vplivale na vas ali vaše zasebno področje.

Sporočilo pod številko 5 – Kolo sreče

Pred vami je pomembna odločitev, za katero pa si boste morali vzeti več časa, sicer vam bo resnica ostala skrita. Pomembno bo, da boste najprej prevzeli odgovornost za svojo življenjsko pot in vajeti vzeli v svoje roke. Nehajte kriviti druge za svoj neuspeh. V sebi poiščite vzroke za napake, saj boste le-tako lahko spremenili svojo pot in začeli dosegati želeno. Če boste omahovali, se bali sprejeti odločitve ali se postaviti zase, boste zamudili priložnosti za nekaj lepega.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram