Kako se bo razpletla situacija, ki vas bremeni?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas zase, premislite, kaj se morate naučiti, da boste potešili svojo dušo, razum in telo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v novembru, se obrnite na naše izkušene svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Raziščite. Uporabite orodja in znanja, ki so vam na voljo, da stvari, ki vas bremeni, pridete do dna. V prihajajočem obdobju se boste še srečevali s podobnimi izzivi, s katerimi ste se v preteklih dneh. Za premik naprej morate še nekaj odkriti, spoznati, preden boste začutili, da ste dosegli točko, ki ste si jo zastavili. Bodite zelo pozorni na dogajanje okrog sebe, tudi na malenkosti. Spoznajte svoje okolje in ljudi, s katerimi sodelujete oziroma imate vzpostavljen takšen ali drugačen odnos. Naj vas vodi radovednost, ne bojte se, kaj boste odkrili.

Sporočilo pod številko 2

Vaja. Načrt oziroma zadeva, ki jo želite razrešiti ali uresničiti, potrebuje še nekaj časa. Ne preskakujte korake, ampak posvetite še več pozornosti in svojega časa temu, da boste uspeli. Če z rezultati na poti ne boste zadovoljni, ne obupajte. Nekaj časa boste rabili, preden boste ujeli ritem in točno vedeli, kakšna je vaša vloga. Vsakič, ko boste stvar bolje spoznali, boste bližje cilju. V mislih si predstavljajte več možnih izidov, saj boste tako pripravljeni na vse ovire in nepričakovane situacije.

Sporočilo pod številko 3

Izbira. Čaka vas pomembna odločitev, ki bo vplivala nadaljnji razvoj situacije, v kateri ste. Vsak dan boste soočeni s pomembno odločitvijo, zato bodite ves čas na trdnih tleh. Enkrat bo izbira lahka in jasna, drugič ji boste morali posvetiti veliko, celo preveč časa. Možnost izbire naj vas veseli, saj marsikdo tega nima. Prepoznajte, v katero smer si želite, da bi se stvar razpletla – katera odločitev je za vas najboljša, a ne nujno najlažja. Premislite, katera vas bo približala viziji življenja, ki ste si jo ustvarili.

Sporočilo pod številko 4

Lepota. Zazrite se vase in odkrijte lepoto, ki se skriva v vas. Sočutje, ljubeznivost in čarobnost so značilnosti, s katerimi boste uspešno razrešili, kar vas bremeni. Ne izgubite upanja in ne izgubite tistega čara, ki vas dela posebne. Osredotočite se na to, kar si želite uresničiti. Stvari postavite v ravnotežje. Spremembe bodo nujne, zato se jih ne branite. Včasih bodo bolj dramatične, kot bi si želeli, a na koncu boste poplačani. Zapomnite si, da bodo majhni koraki in spremembe na dolgi rok vodili k velikim preobratom.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram