Kako se bo razpletla situacija, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla situacija, ki vas najbolj bremeni in skrbi, nato pa si vzemite čas in se pogumno pristopite k tej zadevi. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako v juliju doseči želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Čakajo vas zelo naporni dnevi, v katerih boste težje začutili trdna tla pod nogami. Situacija se bo dodatno zapletla in povzročila nemalo skrbi. Pazite, da ne boste trmasti, ampak da boste znali sprejeti oziroma zaprositi za pomoč. Ta se vam napoveduje, le odpreti se morate in razmisliti o svežem pristopu k zadevi, ki vas bremeni. Ne zapirajte se pred novostmi, saj vam bo drugačen pristop prinesel več uspeha, kot pričakujete.

Sporočilo pod številko 2

Pripravite se na hitro dogajanje v povezavi z zadevo, ki vam povzroča skrbi. V kratkem bo do vas prišla novica, s katero se boste premaknili naprej. Stopili boste stran od neplodnih odnosov in načrtov, ki že nekaj časa stojijo na enem mestu. Občutek, da se končno nekaj razvija, vam bo nudil tudi drugačen pogled na trenutne težave. Našli boste nov zagon, s katerim boste kasneje vstopili tudi v novo poglavje življenja.

Sporočilo pod številko 3

Bodite odločni in ne odnehajte. Stvar se bo začela odvijati, le svoj pogled obrnite k prihodnosti. Ne ozirajte se več nazaj, naj vas ne bo strah, kaj bo drugačen pristop prinesel. Zdaj ni čas, da bi slepo vztrajali pri nečem, kar že poznate in vam daje občutek varnosti. Bodite izvirni in ustvarjalni, saj na vaša vrata trka sreča, le sprejeti jo morate z odprtimi rokami in misli. Ne pozabite pa na male zmage, ki so okoli vas, saj bodo te povzdignile vašo energijo in vam pomagale doseči želeno.

Sporočilo pod številko 4

Na zadevo, ki vas bremeni, poglejte objektivno. Čustva in oklepanje preteklosti vam preprečujejo, da bi našli pravo rešitev. Čaka vas stabilnejše obdobje, v katerem pa ne pričakujte niti vzponov niti padcev. To izkoristite za razmislek, kaj si dejansko želite doseči in kaj ali kdo vas omejuje. Ne zatiskajte si oči pred resnico. To vas bo le napotilo na pot, kjer se bodo načrti tepli, vi pa se počutili izgorelo in brez prave energije.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram