Kako pristopiti k temu, kar vas najbolj obremenjuje?

Preberite si, kakšno obdobje je pred vami. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Spremeniti boste morali pristop k temu, kar vam povzroča skrbi. Zdaj je čas za bolj objektiven pogled, saj boste tako lažje naredili korak naprej in manj analizirali, kaj vas je pripeljalo do točke, na kateri ste. Zazrite se vase, saj se v vas skrivajo lastnosti, s katerimi boste razrešili težave. Ne čakajte, da drugi pristopijo, ampak sami ukrepajte. Nikar pa ne hitite, saj boste najboljše rezultate oziroma rešitve dobili s premišljenim in umirjenim pristopom.

Sporočilo pod številko 2

Osvoboditi se boste morali razmišljanja, da sami ne morete urediti, kar vas skrbi. K vam se pritekajo energije obilja in nove vznemirljive priložnosti, ki vam bodo nudile svež pogled na dogajanje in odnose. Ne glede na vse pa bodite pogumni in se lotite novih podvigov, s katerimi boste zrasli in sprejeli nove lekcije. Lažje boste izražali svoje želje in misli, s tem pa dobili vpogled, kako močni ste in kje se resnično nahajate.

Sporočilo pod številko 3

Vsako jutro začnite dan s pozitivnimi afirmacijami, saj vas bodo le-te opolnomočile in prinesle svežino. Težave, ki vas spremljajo, ne bodo tako velike, saj bo fokus na tem, kar je pozitivno. Prav tako pa si večkrat privoščite sprostitev, da ne boste izgoreli ali izgubili zavedanja, kaj je resnično pomembno. Na ta način se vam bo tudi vaše breme pokazalo v pravi luči, s čimer boste dobili možnost, da ga rešite.

Sporočilo pod številko 4

Vaša intuicija bo v naslednjih dneh pravilna, zato ji prisluhnite, kaj vam govori in se ravnajte po njej. Čeprav ne boste videli hitrih rezultatov, se bodo stvari začele počasi razreševati. Vaša osebna moč se bo s tem povečevala, težave pa postajale manjše. Nikar ne odnehajte, saj ste na poti, ki bo prinesla otipljive rezultate in občutek varnosti. Vaš fokus se bo spremenil: ne boste več razmišljali, česa se bojite, ampak kaj si želite in kako boste to dosegli.

Sporočilo pod številko 5

Čas je, da se obkrožite s pozitivnimi osebami in položaji, negativnosti pa se začnete izogibati. Opustite vse staro in obrabljeno, saj tega ne potrebujete več. Naredite prostor novim izkušnjam in priložnostim. Močnejši ste, kot se zavedate, zato ne dvomite vase. Razmislite tudi, kaj je tisto, kar vas osrečuje, in kaj ne. Na ta način se bo marsikatera težava razblinila, saj boste ugotovili, da le-ta ni vaša, ampak vam jo je vcepila okolica.

Sporočilo pod številko 6

K vam nepričakovano prihajajo nova spoznanja, s katerimi boste lažje uredili vse, kar vas bremeni. Spoznali boste, da stari načini ne prinašajo več napredka, kar bo močno vplivalo na vsa področja udejstvovanja. Pomembno bo, da si boste priznali zasluge za dobro delo in ideje, ki se bodo pojavile. Ste v fazi napredovanja in najslabše je že za vami. Na obzorju so nove rešitve, le oči odprite, od sebe pa ne zahtevajte preveč.

Sporočilo pod številko 7

Poskrbite, da boste imeli več informacij glede tega, kar trenutno najbolj zaposluje vaše misli. Posvetujte se z drugimi, saj bodo nove ideje in vpogledi vodili k hitrejšemu zaključku. Vaše prošnje bodo uslišane, hkrati pa se bodo ponudile tudi nove priložnosti za uspeh, le oči imejte odprte. Za seboj pa pustite občutek krivde, da nečesa niste storili ali da ne zmorete sami. Dovolite, da vam drugi pomagajo in vas obdajo z ljubečo energijo.

 

  

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram