Kako premagati to, kar vas najbolj bremeni?

Preberite si, kako premagati največjo težavo oziroma skrb. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Prisluhnite svoji notranjosti, preden se boste dokončno odločili. Opustite vse strahove in skrbi ter se osredotočite samo na tisto, kar nameravate doseči oziroma popraviti. Pripravite se na burno dogajanje, ki bo povzročilo nekaj dvomov, a boste imeli ob sebi podporo bližnjih. Ti vam bodo ponudili nasvet, s katerim boste lažje pogledali preko trenutnega položaja. V aprilu boste še v fazi razreševanja težav, z naslednjim mesecem pa vas čaka večji preboj, ki bo prinesel tudi nov optimizem.

Sporočilo pod številko 2

Zaupajte svoji intuiciji, saj je pravilna. Usmerila vas bo na pot, na kateri boste na vsakem koraku spoznavali nove lekcije in modrosti, ki vas bodo opolnomočile. Strahu pred novostmi in novimi začetki pa se otresite. Kar vas bremeni, boste najlažje premagali, če se boste z nekom povezali oziroma drugim zaupali, s čim se soočate. Pri tem naj vas ne zavirajo stare izkušnje, saj so te za vami. Vsaka oseba je drugačna, zato ne zrcalite izkušenj z nekom na nekoga drugega. Dopustite možnost, da vas presenetijo in s tem omogočijo lažjo razrešitev bremen.

Sporočilo pod številko 3

Čas je, da opustite staro in neuporabno, da boste tako naredili prostor novim stvarem in izkušnjam. V kratkem boste razrešili, kar vas bremeni, saj se boste začeli osredotočati na to, kar se zdaj dogaja. To bo pomembna prelomnica v vašem življenju, ki vas bo popeljala na pot sreče in novega upanja. Za vas je ključno, da s svežimi očmi pogledate na trenutno dogajanje in si upate stopiti v neznano. Ljubeče se umaknite od starih, preverjenih načinov reševanja težav. Bodite močni in zaupate v svoje sposobnosti, da vam bo uspelo.

Sporočilo pod številko 4

Prisluhnite univerzumu, saj vas ta potiska proti novim odgovornostim, s katerimi boste odkrili svojo resnično moč. Situacija, ki vas trenutno bremeni, je v fazi razreševanja, zato ne mislite negativno ali se predajajte pesimizmu. Do konca meseca vas čaka novo poglavje, v katerem boste svoj pogled usmerili v prihodnost. Začelo se bo obdobje rasti, blaginje in novih odnosov. Razvoj dogajanja skrbno spremljajte, saj se boste tako naučili tudi novih stvari, s katerimi boste kasneje lažje uspeli in zasijali.

Sporočilo pod številko 5

Vzemite si čas za počitek in premislite, kaj si želite doseči. Trenutna situacija je pomembna za vas, zato se na okolico in dražljaje, ki bodo prišli do vas, ne odzovite burno. Težava se bo razrešila, če boste najprej poskrbeli zase. V vas se je nakopičilo veliko stvari, ki jih ne potrebujete. Otresite se jih, da boste svoj um razsvetlili s pozitivnimi pričakovanji in upanjem. Vaše želje bodo padle na plodna tla in se uresničile, a ob svojem času.

Sporočilo pod številko 6

Zdaj je popoln trenutek, da se čustveno distancirate od težave, ki vas najbolj bremeni. Tako boste uvideli, katera pot je najboljša za vas in kaj si sploh želite doseči. Delajte majhne korake, saj boste tako najlažje dosegli želeni cilj. Pustite se presenetiti dognanjem v naslednjih dneh. Ovira, ki se vam trenutno zdi nepremagljiva, lahko hitro postane nekaj manjšega, nepomembnega. Bodite samozavestni in zaupajte sebi ter sledite srcu.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram