Kako očistiti avro?

Avra je energijsko polje, ki obdaja telo. Deluje podobno kot magnet, saj iz okolice privlači čustva, vibracije in energije. Kadar avra črpa negativne energije, lahko izgubi svoj sij ali žar.

 

Je kot nekakšen zaščitni plašč in vpliva na to, kako zaznavate svet okoli sebe. Če je avra bela, je v popolnem ravnovesju. Ko je vaša avra šibka, postanete melanholični, črnogledi, otožni. Kadar je polje vaše avre močno, ste pozitivni, vitalni in optimistični.

Na srečo lahko svojo avro očistite in se tako znebite vseh nezaželenih energij. Obstaja več tehnik, nekatere metode so fizične, druge so mentalne.

Čiščenje z vodo

Tako kot lahko voda očisti telo, je zelo koristna tudi za čiščenje avre. Uživajte v prhanju ali namakanju v kadi, v mirni in intimni atmosferi. Če se boste odločili za kopanje, izboljšajte izkušnjo s ščepcem dišeče soli ali nekaj kapljicami eteričnih olj.

Med tuširanjem ali kopanjem nekajkrat globoko vdihnite. Osredotočite se na občutek, kako voda čisti vse dele telesa in opazujte, kako odteka. Predstavljajte si, da odnaša vaše težave in stres. Alternativno se lahko odločite za čiščenje z vodo, ko stojite zunaj na dežju, med plavanjem v bazenu, jezeru ali morju.

Vodno čiščenje lahko izvedete tudi mentalno skozi meditacijo. Lahko si predstavljate, da stojite pod slapom. Pustite tekoči vodi, da izpere vso negativnost. Potem si vzemite čas in razmislite o osveženem telesu, novi energiji ter svetli beli svetlobi, ki vas obdaja.

Čiščenje z vetrom

Veter ima moč, da odpihne negativno energijo. Navsezadnje beseda »avra« v grščini pomeni »veter«.

Odpravite se ven in se obrnite proti vetru. Iztegnite roke in zaprite oči. Ko bo piš prezračil vašo avro, dovolite, da vas moč poživi.

Čiščenje z dimom

Avro lahko očistite tudi z dimom. Ta praksa je neke vrste ritual, ki so ga uporabljali že ameriški domorodci.

Prižgite dišečo paličico ali snop posušenih čistilnih zelišč. Ti šopki so običajno napolnjeni z žajbljem ali sivko. Počakajte, da bo plamen ugasnil, da samo še tli in dim premikajte okoli telesa. Poskrbite, da boste dosegli kar največ v vsaki smeri. Ko bo dim prišel v stik z vašo avro, bo očistil vašo energijo.

 

 

Pozitivne afirmacije

Recitiranje pozitivnih afirmacij je še en način, kako lahko prečistite avro. Najprej izberite mantro - pozitivno in vzvišeno. Želite, da je to nekaj, kar je za vas smiselno in s čimer se trenutno ukvarjate v svojem življenju. Morda boste celo želeli napisati lastno mantro. Izgovorite mantro večkrat na glas in začutite, kako besede vibrirajo po vsem telesu. Vajo ponavljajte več dni zaporedoma.

Zaščitite avro

Ko boste čistili svojo avro, morate paziti, da jo boste zaščitili. Eden najboljših načinov za zaščito je, da se obkrožite s pozitivnimi ljudmi.

Vsakdo ima včasih slabe dni. Toda ne usmerite se na negativno v življenju. Namesto tega se osredotočite na svetlo stran. Poiščite načine, da bo vsak vaš dan boljši, četudi vam bo težko. S prakso boste lažje premagovali negativne misli in čustva.

V kolikor ste zaradi destruktivne energije izčrpani, vam lahko čiščenje avre pomaga najti ravnovesje. Ne dovolite, da bi negativne energije vplivale na vaše počutje, telo, um ali duha. Naši svetovalci lahko zaznavajo vibracije vašega polja avre in vam pomagajo ugotoviti, kaj je treba sčistiti. Nato vas vodijo skozi proces, da boste avro lahko obnovili.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram