Kako narediti vtis na ljubljeno osebo oziroma osebo, s katero si želite premikov?

Preberite si, Kako narediti vtis na ljubljeno osebo oziroma osebo, s katero si želite premikov. Prepoznajte moč, ki se skriva v vas, in začnite širiti energijo ljubezni. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v ljubezni ali kdaj boste spoznali sorodno, se obrnite na naše najboljše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Stopite iz območja udobja in tvegajte. Stopite korak v neznano, pokažite svojo moč in čarobnost. Trenutni način ne prinaša želenega, zato nekaj spremenite. Prisluhnite osebi, ki vam je všeč, kaj vam želi povedati. Ne iščite skritih pomenov med vrsticami, ampak sprejmite, kar se zdaj dogaja. Bolj, ko boste drzni in izžarevali svežo energijo, boljši bodo rezultati. Zaupajte vase in prepoznajte, kaj vse lahko ponudite. Otresite se strahu pred ukrepanjem. Odprite svoje srce, bodite olikani, prijazni ter neustrašni.

Sporočilo pod številko 2

V sebi ne zadržujte več energije preteklih razočaranj ali sporov. Oprostite si stare odločitve in si dovolite premika naprej. Z osebo, ki vam veliko pomeni, ne hitite, sicer vas bo prevzel občutek, da se vse prehitro dogaja. V ljubezni si vzemite čas. Bodite igrivi, spontani in odprti. Upajte si premikati meje, pokažite svojo strast do življenja in vsega, kar počnete. Ljubljeni osebi pokažite, kdo ste in kaj si želite doseči. Pripravite se na prehod v novo poglavje, v katerem se boste lažje sprostili in izrazili sebe.

Sporočilo pod številko 3

Ne pozabite uživati v tem, kar se zdaj dogaja. Vse ljubezenske izzive sprejmite z razumevanjem in toplino. Ste ustvarjalna in bistra oseba, ki bo dosegla želeno, le vzemite si čas. Tenkočutno se približajte osebi, zaradi katere vam srce poskoči. Čas bo bistvenega pomena, zato vse dobro premislite, nikar pa ne analizirajte preveč. Razprite svoja krila in se ne podcenjujte. Verjemite vase, saj boste tako k sebi pritegnili osebo, ki bo opazila vaš čar in neodvisnost. Ljubite sebe in svoje življenje.

Sporočilo pod številko 4

Zaupanje vase in svež pristop se vam bosta obrestovala. Pripravite se na pomemben trenutek v ljubezni, ki bo spremenil vaš pogled na dogajanje. Z osebo, ki vam je ljuba, uživajte v malih življenjskih razkošij in naj se vam ne mudi. Upajte pa si stopiti iz ustaljenega toka ter se tokrat oprijeti edinstvenih pristopov. To vas bo vodilo k spoznanju, ki vas bo osvobodilo starih prepričanj in občutka ujetosti v začarani krog. Osebi boste lažje pokazali svoj čar in osredotočenost usmerili na pozitivne stvari.

Sporočilo pod številko 5

Navdušeno sprejmite priložnosti, ki se ponujajo. Zdaj je pravi čas, da malce tvegate in spremenite odnos s svojo ljubljeno osebo. Premik v ljubezni je pred vami, le pokazati morate malce več poguma in zaupanja vase. Svoja pričakovanja ves čas ohranite na trdnih tleh, saj se boste tako lažje prilagodili toku dogajanja. Iz vsake situacije se poskušajte kar se da veliko naučiti, saj boste tako za naprej vedeli, kaj vam je storiti. Pred očmi ne imejte le enega cilja, ne osredotočajte se le na to, kaj z osebo nimata, ampak na to, kaj imata. Tako bo energija med vama začela rasti.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram