Kaj vas čaka?

Preberite si, kaj vas čaka in čemu namenite več pozornosti na začetku novega meseca. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec september, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali ustvariti ravnovesje med materialnim in neotipljivim. Razmisliti boste morali, kaj si želite in česa ne. Če boste vedeli, kaj točno si želite, boste to najverjetneje dobili, saj bodo okrog vas pozitivne energije. Lažje boste dobili, kar vam pripada, če boste znali povezovati. V sebi boste začutili več moči, ki jo usmerite v osebno rast, saj boste na ta način še dolgo želi rezultate svojega dela. V naslednjih dneh zatorej širite, spodbujajte in se razvijajte. 

Sporočilo pod številko 2

V prihajajočem obdobju se bodo vaše strasti okrepile. Življenjska moč se bo povečala, zato boste bolj produktivni in uspešni na vseh področjih udejstvovanja. Cilje boste dosegali, ne da bi morali pri tem sklepati kompromise ali prezreti svoja prepričanja. Ste na poti rasti, pri čemer pa pazite, da vam čustva in želje ne bodo zameglila pogleda. Tekmujte, a najprej s samim seboj, ne z okolico, saj boste tako pozitivno napredovali in spoznali številne pomembne lekcije. 

Sporočilo pod številko 3

Čaka vas obdobje, v katerem se boste podali na pot spoznavanja svoje duše. V ospredju bo svet intuicije in nadčutnega zaznavanja. Občutili boste povezavo z vsemi in vsem, zato boste svoje potrebe pogosteje zanikali in delovali v višje dobro. To ne pomeni, da se boste le žrtvovali, ampak da boste lažje prepoznali lepoto in pozitivnost življenja. Pri tem boste spoznali tudi sebe in svoje resnične želje ter namene. Začeli boste uživati, zaradi česar bodo tudi sanje lažje realizirane. 

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh bo v ospredje stopilo zanimanje za materialno področje. Duhovni vidiki bodo za nekaj časa potisnjeni na drugo mesto, zato boste na trenutke začutili razklanost med dušo in razumom, a nič, kar bi vplivalo na vaše končne odločitve ali pustilo posledice. Energije okrog vas vam bodo preprečevale, da bi iztirili iz začrtane smeri, četudi bodo v središču otipljive stvari. Poskrbele bodo, da se boste naučili praktičnih lekcij, s katerimi boste lažje dosegli želeno in se nato podali na pot duhovne rasti.

 

 

  

TAROT OSEBNO RAZODETJE

Kaj te čaka v prihodnosti? Kako premagati izzive in doseči želene cilje? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram