Kaj vas čaka?

Preberite si, kaj zanimivega vas čaka in k čemu morate narediti odločen korak naprej oziroma česa se morate otresti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v poletnih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem se bodo začeli kazati prvi uspehi. Vaše sposobnosti se bodo okrepile, še najbolj pa sposobnost povezovanja in združevanja izkušenj. Pot, ki ste jo prehodili, vas je naučila veliko novih stvari in tokrat boste lahko to znanje pokazali. Čaka vas čas napredka in razcveta – in ne le v materialnem smislu, ampak tudi duhovnem, saj se bo razblinilo kar nekaj iluzij, ki so vam preprečevali, da bi resnično uspeli.

Sporočilo pod številko 2

Čaka vas obdobje prebujenja in notranje rasti. V vas se bo prebudila želja po brisanju negativnosti iz življenja in vseh ovir, ki vam preprečujejo, da bi udejanjili želeno. Začeli se boste zavedati svoje resnične moči, kar bo opazila tudi okolica. Ker se boste podali na pot odkrivanja novega, se vam bodo ponudile tudi nove priložnosti za uspeh – osebni in poslovni. Vendar pa pazite, da boste ves čas na trdnih tleh, saj tako drugim ne boste omogočili, da bi izkoristili vašo nepazljivost.

Sporočilo pod številko 3

Prihajajoče obdobje vas bo postavilo na trdna tla. Soočiti se boste morali z vsemi omejujočimi se vzorci, ki vas spremljajo že nekaj časa in vas ovirajo pri rasti. Če si boste še naprej zatiskali oči pred resnico, boste v poletnem času težje uspeli in uresničili svoje cilje. Zato si vzemite čas zase in premislite, kaj si sploh želite doseči. Izkoristite ugodne energije, da se znebite vsega nepotrebnega in starega.

Sporočilo pod številko 4

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali pokazati več spontanosti in sproščenosti. Če se boste upirali energijam ali pluli proti toku, boste srečali veliko (nepotrebnih) težav. Za nekaj dni torej opustite potrebo, da bi imeli vse pod nadzorom. Lepe stvari se lahko zgodijo, če boste pustili, da se razvijejo naravno. Poleg tega pustite tudi drugim, da izrazijo svoje mnenje, saj boste tako spoznali nove vidike in pogled na življenje, ki vas lahko prijetno preseneti in nagradi.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram